REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

HOŢ de PIESE AUTO, ÎNCARCERAT și trimis la Poarta Albă

HOŢ de PIESE AUTO, ÎNCARCERAT și trimis la Poarta Albă

Replica API 14 octombrie 2021 | 21:52 1494

Salim Mustan a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Condamnat pe 3 septembrie 2021, la un an şi şase luni de închisoare pentru furt calificat, acesta a fost prins de poliţiştii din Cumpăna, escortat şi încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă. Acesta a fost prins după ce a sustras mai multe piese auto uzate, dintr-o unitate service aparţinând Exclusiv Auto ENB. Prejudiciul de 3000 de lei a fost recuperat în totalitate.

Cum s-au desfăşurat faptele

Potrivit declaraţiilor lui Salim Mustan, în timp ce mergea pe lângă calea ferată a observat un gard din plăci de beton ce era spart. În acel moment s-a hotărât să sară acel gard să caute fier în curtea respectivă. După ce a escaladat gardul a umblat în acea curte unde a văzut o hală metalică dezafectată. Inițial a vrut să ia fier de acolo însă a observat că în curtea alăturată erau mai multe cutii în care erau depozitate piese auto, respectiv discuri de ambreiaj și cutii de viteză. Tot prin escaladarea unui gard din plăci de beton a pătruns în acea curte și din cutii a luat mai multe discuri de ambreiaj și o carcasă de cutie de viteză, din aluminiu, le-a aruncat peste gard, după care a părăsit curtea prin același loc și mod. A început să care din piesele sustrase la celălalt gard, lângă calea ferată, moment în care a fost observat de agenții de pază. A încercat să fugă însă a fost prins de către agenții de pază. Aceștia l-au imobilizat și au anunțat organele de poliție. La scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj de poliție care a procedat la identificarea sa si conducerea la sediul Secției 5 Politie.

Ce a spus instanţa

Instanţa a constatat că inculpatul a sustras diferite bunuri din patrimonial persoanei vătămate în vedere obținerii de venituri ilicite. Inculpatul a recunoscut comiterea faptei reținute în sarcina sa în faza de urmărire penală. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa l-au condamnat pe Salim Mustan la un an şi şase luni de închisoare. Sentinţa a fost comunicată pe 3 septembrie 2021, şi nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614