REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Hotelul afaceristului Bolboceanu, vedeta negativă a staţiunii Mamaia. Turiştii spun că n-au văzut aşa ceva în viaţa lor

Hotelul afaceristului Bolboceanu, vedeta negativă a staţiunii Mamaia. Turiştii spun că n-au văzut aşa ceva în viaţa lor

Replica API 22 august 2013 | 00:00 3151

Halucinant: oamenii s-au apucat să facă singuri şmotru în camerele plătite

Halucinant: oamenii s-au apucat să facă singuri şmotru în camerele plătite

Un hotel din Mamaia, care se bucură, de altminteri, de o poziţionare excelentă în staţiune, a ajuns vedeta negativă a litoralului, după ce turiştii, terifiaţi de jegul din camere, s-au apucat să facă singuri curat, cumpărând din banii lor detergenţi, dezinfectanţi etc. Pentru experienţa unică de a veni la mare să faci şmotru în hotel, nefericiţii turişti români au plătit nu mai puţin de 250 de lei pe zi. Mizeria din respectiva locaţie a fost prezentată zilele trecute şi la ştirile Pro TV, iar pe site-ul amfostacolo.ro, care adună recenzii extrem de folositoare pentru sute de unităţi din toată ţara, turiştii s-au arătat revoltaţi de ce au putut găsi într-un hotel din buricul staţiunii Mamaia şi asta an de an. Este vorba despre hotelul de 2 stele Venus, unul dintre patronii acestuia fiind cunoscutul om de afaceri constănţean Geo Iulian Bolboceanu.

Sejurul în Mamaia, care trebuia să fie de vis, al unor turişti, s-a transformat în coşmar, odată ajunşi la hotelul Venus. "Plin de mizerie, plin de murdărie, gunoi sub pat, resturi de mâncare, praf", suna sesizarea unei turiste, la începutul acestei luni, către realizatorii unei emisiuni de sezon la Pro Tv. Echipa TV vrea să se convingă de cele auzite şi se cazează la hotel. Şi iată ce găsesc: "WC-ul şi colacul erau murdare, vasul nici măcar nu a fost şters cu peria. Scurgerea era plină de fire de păr amestecate cu alge, cu nisip, probabil de la turiştii care au făcut duş înainte să ajungem noi aici. Cabina de duş - ruginită şi murdară - părea de la o toaletă publică abandonată. Iar unele robinete erau stricate. Ieşim din baie şi vrem să vedem cum arată patul. Pernele pe care se presupune că ar trebui să doarmă turiştii sunt pline de pete galbene, aşternutul rupt. Într-o zi toridă de vară vrem să pornim aerul condiţionat. După ce că era îmbâcsit, observăm că scurgerea aparatului era într-un pahar de plastic din balcon. Ne-am plâns la recepţie de condiţiile din cameră şi am primit banii înapoi: 250 de lei". Reporterii au cerut o explicaţie directorului hotelului, Dan Gheorghe, iar răspunsul a fost halucinant: "De unde ştiu eu că acei turişti rău intenţionaţi nu au creat acele condiţii să filmeze, să vadă mizeria în cameră?!". Altfel spus, turiştii sunt de vină, au adus jegul de acasă şi l-au împrăştiat în camera de hotel, după care au stricat aparatul de aer condiţionat, instalaţiile sanitare, au rupt lenjeria, totul pentru a înscena această grozăvie celor de la hotelul Venus. Bun manager, strălucit om de turism acest Gheorghe.

Mărturia unei turiste: Am cumpărat o sticlă de dezinfectant şi m-am apucat să frec robinetele că nu mai suportam...

Mărturia celor de la Pro TV (care nu dau numele hotelului, dar acesta poate fi aflat cu uşurinţă din comentariile la articol) este confirmată printr-o postare de pe 10 august a.c. pe amfostacolo.ro. De altfel, toate recenziile legate de hotelul Venus de pe acest site, din toţi anii, sunt unanim de acord cu mizeria de la Venus. Cu excepţia unui comentariu laudativ de un ridicol stupid, probabil al vreunei angajate a hotelului, pusă pesemne de şefi să contracareze opiniile negative ale turiştilor. În postarea sa, turista mărturiseşte că a curăţat singură baia pentru că efectiv nu suporta atâta jeg în camera pentru care plătea 250 de lei pe zi: "Imediat ce am intrat în "minunata" cameră 230 mi s-a făcut o scârbă din cauza acelei pete de pe uţă... m-am tot gândit ce putea să fie iar ce îmi venea în minte făcea să fie şi mai dezgustător. Acelaşi lucru în baie unde am observat stropi albi pe gresie (spre galben). Duşul era vai de el. Dacă în filmare pare scârbos (există un film postat pe site - n.red.), nu aveţi idee cum era înainte să filmez! Pentru că până să mă apuc de filmat am cumpărat o sticlă cu dezinfectant şi am frecat bine robinetele că nu mai suportam... cel puţin cel de la duş avea toate culorile: alb, maro, galben". Aceeaşi turistă povesteşte şi cum era să-şi rupă gâtul din cauza bălţii formate în cameră de aparatul de aer condiţionat.

Bolboceanu, probleme şi cu banca. Teren de peste 3 hectare din Agigea, scos la licitaţie cu 1 milion de euro

Hotelul Venus este deţinut de CD Tur SRL, firmă controlată, la rându-i, de Carmen Doiniţa Vlad şi Venus Invest Grup SRL. Venus Invest Grup are ca îi asociaţi pe Gelu Tararache, Geo Iulian Bolboceanu, de 42 de ani şi Daniel Gheorghe, de 38 de ani, nimeni altul decât "meseriaşul" care dădea vina pe turişti pentru mizeria din camere. Dincolo de participaţia indirectă actuală, cunoscutul afacerist Bolboceanu a fost până nu demult asociat majoritar şi administrator al firmei care deţinut hotelul Venus. Partenerul său, Daniel Gheorghe, mai apare în Cemec Management SRL Constanţa, alături de Andreea Gheorghe, de 32 de ani şi Adriana Elena Roman, de 36 de ani, în CMC Fish 2002 SRL, împreună cu Andreea Gheorghe, singur în Consulting Company SRL, cu Constantin Grasu, de 67 de ani, în G&G Comercial Trading, dar şi în Venus Investments SRL. Revenind la Bolbocea, care, la un moment dat, începuse că cocheteze şi cu politica, după ce a intrat în UNPR, alături de bunul său prieten şi partener de afaceri Geany- Raimond Ioniţă, acesta are griji mai mari pe cap decât nemulţumirile turiştilor din hotelul său. Astfel, Banca Italo Romena i-a scos la vânzare, pe 5 iunie a.c., un teren de 33.200 metri pătraţi, situate în Agigea, în apropierea Radiofarului, pe malul portului liber, lipit de viitoarea centură care va face descărcarea autostrăzii Bucureşti - Constanţa în Portul Agigea. Banca a pornit licitaţia de la suma de 4.162.500 lei, dar este puţin probabil să fi găsit vreun cumpărător, în condiţiile în care se chinuie deja de vreo 3 ani să vândă respectivul teren. Bolboceanu apare ca debitor în acest dosar de executare silită alături de Petrică Puiu Vrâncianu, Gina Vrâncianu şi Albert Constantin Alecu. Terenul luat de bancă urma să ajungă în posesia lui Giany- Raimond Ioniţă, care semnase deja un antecontract de vânzare cumpărare în acest sens.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au vreo 30 de cartele si contuti false pe Olx....acum a facut un cont nou....fals...numit Carla
13
0
Am luat un catelus de la familia Vrincianu din localitatea Valul lui Traian si a murit a 3.a zi.La scurt timp cineva a postat pe facebook ca a patit acelasi lucru!Au aparut f multe victime.Ne.a blocat pe toti pe telefon si facebook cand ne.am cerut banii inapoi!Sper sa va luati de ei lumanari si tamaie!
13
0
Vrincianu Puiu, Gina Vrinciana, Camelia Vrincianu fac acum alte excrocherii-vand catei nevaccinati.Canisa premium de lux este firma lor dubioasa prin care trag tepe oamenilor.Cainii cumparati de la ei mor foarte repede....au in curte un microb ...Parvoviroza
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218