REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

HOTELUL IBIS se ÎNCHIDE pentru 6 LUNI

HOTELUL IBIS se ÎNCHIDE pentru 6 LUNI

Replica API 1 iulie 2020 | 00:00 4855

Hotelul Ibis din Constanța este unul dintre cele mai mari hoteluri din orașul de la malul mării. Construit în anul 2005, iată că acesta va suferi o transformare urmând a se numi Continental Forum Constanța, în urma încetării colaborării dintre Continental Hotels SA și Accor. Astfel, patru hoteluri proprietatea Continental Hotels nu vor mai opera sub brandul Ibis, este vorba despre Ibis Gara de Nord, Ibis Parlament, Ibis Constanța și Ibis Sibiu.

Hotelurile Ibis preluate vor fi închise pentru aproximativ 4-6 luni

„Începând cu data de 1 iulie, hotelurile Ibis preluate vor fi închise pentru aproximativ 4-6 luni în vederea efectuării unor lucrări de renovare și reamenajare. În urma acestui proces cele 4 hoteluri vor fi rebranduite astfel: hotelurile Continental Forum București și Continental Forum Constanța vor funcționa sub un standard de patru stele, în timp ce MyContinental București și MyContinental Sibiu vor reprezenta noul brand de trei stele.

Dorim să mulțumim Grupului Accor pentru tot ceea ce am reușit să realizăm împreună pe piața industriei hoteliere din România. În același timp, planurile noastre de extindere cuprind încă 3 hoteluri Forum de 4 stele la Brașov, Iași și Cluj și un hotel de 2 stele Hello Hotel la Iași.” a declarat Radu Enache - CEO și Președinte al Continental Hotels S.A..

Accor va deschide 7 noi hoteluri

„Fiind un lider global al ospitalității, cu un portofoliu care depășește 5000 de hoteluri în întreaga lume, ne concentrăm pe relații solide de parteneriat cu toți proprietarii de hoteluri care colaborează cu noi. Astfel de relații includ luarea de decizii comune privind încheierea cooperării atunci când vine momentul potrivit. În același timp, urmărind strategia noastră de extindere a portofoliului, în colaborare cu partenerii noștri, intenționăm să deschidem 7 noi hoteluri (cu peste 800 de camere) în acest an și 9 hoteluri suplimentare cu 1200 de camere în anii următori pe segmente de la buget la clase superioare pentru a oferi o gamă largă de experiențe turiștilorcare se îndreaptă spre România”, a declarat Luc Gesvret SVP Operation & Topline, Accor Europe de Est.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine a fost afara a vezut ca lantul ibis e de mena a 3-a cu hoteluri pozitionate langa aeroporturi gari sau autostrazi, numai in tara era un lux, poate pe langa balariile din mamaia !!! deaia si au vreo 5000 de hoteluri !!!
3
0
SA INCHIZI HOTEL LA MALUL MARII IN PLIN SEZON ASTA DA MANAGEMENT PERFORMANT...
7
6
Vaaai! Unde mai tine BRD chermeze? Cu si fara public. Cu Bogdan Baltazar? Nu cred, ca e mort. Cu Bogdan Niculescu? Nu cred, ca a zburat din sistemul bancar si a fost aproape de a intra la racoare, in zona Drobeta-Turnu Severin. Cu Sandu Eugen? Nu cred, ca a fost retrogradat in post de sefulet de agentie, de-si blestema zilele. Cu eterna domnisoara Anca Ivascu? Nu cred, ca nici ea nu sta bine la capitolul iubire de libertate, parca o vad la racoare in curand, chit ca a fugit la BCR. Cu Gigi Caratas? Nu cred, este extrem de bolnav, l-au ajuns blestemele...
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218