REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Hotelul Royal a fost rebotezat şi a fost preluat în administrare de consilierul Aurelian Marin

Hotelul Royal a fost rebotezat şi a fost preluat în administrare de consilierul Aurelian Marin

Replica API 15 mai 2019 | 11:02 3650

Tranzacţie surprinzătoare la Constanţa:

Tranzacţie surprinzătoare la Constanţa:

Turoperatorul Paradis Vacanţe de Vis, specializat în vacanţe pe litoralul românesc, a intrat pe piața hotelieră prin închirierea hotelului Royal din Constanța, de patru stele, pe care l-a redenumit New Royal. Hotelul a aparţinut oamenilor de afaceri Donchi Pufleni şi Ştefan Tudor, dar a intrat în proprietatea băncii Marfin.

Hotelul New Royal este situat în municipiul Constanța, fiind foarte bine poziționat, pe Bulevardul Mamaia, aproape de Delfinariu, de City Mall și de plaja Constanța. Hotelul a fost preluat în management de către Paradis Vacanțe de Vis de la Marfin Bank, pe o perioadă de 5 ani, dar cu drept de preempțiune în cazul unei eventuale achiziții, potrivit economica.net. New Royal are 45 de camere și 5 apartamente și în prezent trece printr-o amplă acțiune de renovare, urmând să fie redeschis în acest an, pe 21 iunie.

Deschis tot timpul anului

„Avem încredere în dezvoltarea business-ului nostru hotelier. Dacă proiectul New Royal va fi de succes, vom continua să investim în alte hoteluri. Totul depinde de cum vom reuși să angajăm profesioniști, care să lucreze în viitoarele noastre structuri de cazare. Echipa va conta foarte mult!

Pentru acest sezon estival, ne bazăm pe clientela de leisure, urmând ca din septembrie să avem clientelă de business travel și să găzduim evenimente. Hotelul va fi deschis, firește, tot timpul anului. Oricum, vom transmite turiștilor ideea că și municipiul Constanța poate fi o destinație estivală excelentă, alături de Mamaia”, spune Aurelian Marin, director general Paradis Vacanțe de Vis, conform sursei citate.

Executat silit de bancă

Hotelul Royal era deţinut de SC Baron Service SRL, firmă la care asociaţi sunt Donchi Pufleni şi Tudor Ştefan. Pufleni a intrat în atenţia opiniei publice ca finanţator al echipei Săgeata Stejaru, actuala Săgeata Năvodari. Pe vremea lui Pufleni, echipa de fotbal ajunsese în pragul falimentului, cu datorii uriaşe şi abia după implicarea Primăriei Năvodari a fost salvată. În septembrie 2018, hotelul Royal a fost scos la vânzare pe un site de executări silite de Marfin Bank cu 3.715.000 euro.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotelul Regal, al fratilor Vasea, nu-l preia nimeni? Le merge afacerea? Nu au nevoie de "ajutor" din partea vreunui consilier? Sau consilierul respectiv ar risca sa se trezeasca rece pe masa?
8
0
Ce se intampla cu cele 2 statui de la Kogalniceanu care nu seamana deloc cu personalitatile istorice cu care ar fi trebuit sa semene omul politic Mihail Kogalniceanu si Regele Ferdinand? Poate ca ar trebui sa le plateasca si sa le ia acasa Primarita Ancuta ca tot nu vrea sa zica cat au costat si cine le-a facut! !!
11
1
Are o fata de dovleac stricat asta
13
0
Un mare cacat cu ochi acest consilierarin aurelian... Un tepar ... Un jeg... Sa isi plateasca datoriile, jegosul si dupa aia sa vorbeasca. Si cu umflata aia de nevastasa... Mare doctoreasa, sugatoare de studenti...
17
1
Ce zambet are sarmanul consilier S-a trezit cu un hotel
13
1
Donchi isi revine ca e baiat mare . Il ajuta finul de la bucuresti sa castige bani . Acum e mare constructor la scolile din oras si la autostrazi
9
3
De hotel nu vreau s-aud - Meserie-i sa ma foot - Mai multe procente aduc. El sa mulga la conducte - Asta stie cel mai bine - Si paratzii vin la mine !
11
1
Mai bine ii spuneau " ce frumoasa este viata, cand esti prost si chior ca tata"
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367