REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Hotelul UNION din Eforie se supraetajează şi se modernizează

Hotelul UNION din Eforie se supraetajează şi se modernizează

Replica API 27 aprilie 2017 | 00:00 3254

sursa foto info-hoteluri.ro

Proprietarii hotelului UNION din Eforie au decis că este timpul să facă noi investiții în afacerea lor. Astfel, SC Histria Tour Mondial SRL prin Mihaela Costea, așteaptă avizul de mediu pentru proiectul „Extindere hotel – supraetajare cu un nivel și construire corp D+P+4E”.

Terenul este aliniat cu latura de est la stradă T. Vladimirescu, cu latura de nord-vest la stradă 1 Mai, cu latura de vest la stradă Rubin şi se învecinează la sud cu hotelul Diana. Accesul auto în teren se realizează din stradă Rubin şi din strada 1 Mai, iar accesul pietonal din strada T. Vladimirescu. În prezent pe teren se află o construcţie în care funcţionează hotelul „UNION”, având regimul de înălţime D+P+3E.

Se propune supraetajarea construcţiei existente cu un nivel, rezultând un regim de înălţime de D+P+4E în care vor fi amenajate spaţii de cazare în camere cu două paturi, şi extinderea ei prin realizarea unui corp cu regimul de înălţime D+P+4E. Se propune realizarea de amenajări interioare, rezultând următoarele funcţiuni: demisolul construcţiei existente va fi reamenajat în vederea refunctionalizarii, aici urmând să funcţioneze zona de depozitare aferentă bucătăriei de la parter, grupul sanitar pentru personal, spălătoria, zona SPA (piscină, vestiare, masaj şi tratamente termale).

În demisolul corpului nou proiectat se vor amenaja: recepţie SPA, zece spaţii de cazare în camere de două locuri, gospodărie apă incendiu, gospodărie apă consum menajer, depozitari. La parter se vor amenaja hol intrare cu recepţie, birouri, săli conferinţă, grupuri sanitare consumatori, bucătărie, vestiar personal, restaurant, piscină deschisă, duşuri şi grupuri sanitare piscină, 13 spaţii de cazare în camere de două locuri şi camera curăţenie.

La etajele 1-4 vor exista 38 spaţii de cazare în camere de două paturi +1 apartament/etaj. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, SC Histria Tour Mondial SRL a fost înregistrată în 2010 și are sediul social în Eforie Nord. Capitalul social al firmei este de 400 de lei și este deținut de Mihaela Costea, ce deține și funcția de administrator al societății. Firma se ocupă de hoteluri și alte facilități similare.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Brailoiu' si familia lui,numai de cancer ,boli ,pastile ,sicrie,pompieri si politie sa aiba parte toata viata lui. Tot ADN-ul lui sa fie cu mutatii geneice sa aiba toate bolile pamantului. Sper sa fie impuscat in cap de Politisti...si el si curva aia de fisa. Mortii vostrii de jeguri subumane.
2
0
in spatele acestui hotel este fostul primar BRAILOIU. CE PARERE AVETI?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614