REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Hoţii au dat buzna peste măicuţele din Colilia! Au rămas în beznă şi frig

Hoţii au dat buzna peste măicuţele din Colilia! Au rămas în beznă şi frig

Replica API 26 octombrie 2017 | 00:00 350

Apel pentru ajutor

Apel pentru ajutor

Mănăstirea Colilia, din localitatea Colelia, Cogealac, a fost „vizitată” de hoţi în noaptea de 23 spre 24 octombrie anul curent. Aceştia au furat un generator electric. Oamenii legii au declanşat cercetările şi au deja un cerc de suspecţi. Între timp, cei care au aflat că măicuţele stau în frig au început o campanie de strângere de fonduri. Însă, au apărut şi părerile celor care nu sunt de acord.

„Dragi prieteni, cunoştinţe şi oricine citeşte acest mesaj. Avem nevoie de ajutor pentru maicile de la Mănăstirea Colilia. Acum, când frigul bate la uşa, oameni josnici le-au furat generatorul cu benzină cu tot. Au rămas în frig, fără căldură, fără lumină. Credeţi că cineva poate ajuta? Poate cineva dona un generator? Sau strângem bani şi le cumpărăm unul? Ce spuneţi?

Haideţi să le facem un bine, nu putem ţine nişte suflete care se roagă pentru noi în frig şi pe întuneric! Vă mulţumesc din suflet. Vă rog să daţi şi share, poate cineva are potenţa financiară şi face acest gest”, a scris pe Facebook Carmen Lungu, şefa Crucii Roşii din Constanţa. Şi, în timp ce mulţi au decis că vor să doneze bani, au apărut şi părerile celor care nu sunt de acord cu această campanie.

„Nu vă supăraţi pe mine,dar eu una nu sunt de acord cu donatul banilor unor măicuţe că,vai, stau în frig şi fără lumină. Dar preoţii de ce nu le ajută? A fost Sf. Paraschiva, au strâns destui bani. Ei nu plătesc impozit, nu plătesc taxe şi atunci ce fac cu atâţia bani strânşi? Îşi fac biserici şi îşi cumpără terenuri şi maşini. Măicuţe care se roagă pentru noi? Serios? Se roagă degeaba, că ţara se duce în jos.

Totul merge prost, nici o instituţie a statului nu merge bine. Ele primesc bani de stat? Au salariu? Din ce trăiesc? De unde au bani? Poate spuneţi că sunt nebună sau rea, dar adevărul ăsta este. Să dau bani măicuţelor când biserica câştigă miliarde şi nu plătesc nimic. Să le ajute preoţii că au bani mai mulţi ca noi”, a spus Alina V.. Menționăm că polițiștii constănțeni au declanșat cercetările și deja au un cerc de suspecți, fiind doar o chestiune de timp până ce suspecții să fie trași la răspundere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vor fi prinsi , se va vedea ca asa-zisii hoti sunt tot atat de pravoslavnici si tot atat de paraziti ca si sfintele calugarite . Astia din BOR au aceeasi culoare , acelasi gust , acelasi miros - toate respingatoare !
0
0
Are dreptate. Manastirile au acaparat terenuri intregi. Sute de hectare luate drept "donatii" in numele bisericii. Ba mai mult, chiar si cersesc cu nesimtire. Toti popalaii ragaie de bani. Aduna colacii pe care prostii ii aduc drept pomana pt saraci si ii dau la porci. N-au bani de radiatoare, sa doneze tot prostii. Prosti care platesc bani grei la nunti, botezuri sau inmormantari, ca altfel nu le ragaie popa la cap. Popii de azi sunt o rusine. N-au decat sa ne ameninte cu focul iadului cat vor. Daca exista, noi astia, "pulimea", n-o sa mai avem locuri acolo. Sunt toate rezervate pt popi.
0
0
Poate spuneti ca sunt nebuna sau rea ... De fapt este amandoua - si nebuna si rea.
1
0
pana nu marturisesti aceste intentii!si sa-ti ofere MAICA DOMNULUI sansa de-a vietui in manastire mACAR ULTIMA PERIOADA A VIETII, fie voia DOMNULUI!
1
0
le oferim futaiuri
0
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614