REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Hoţii au dat iama în autoturismele din zona Gării: o maşină a fost spartă şi alta vandalizată

Hoţii au dat iama în autoturismele din zona Gării: o maşină a fost spartă şi alta vandalizată

Replica API 18 aprilie 2015 | 00:23 82

Oamenii se simt terorizaţi!

Oamenii se simt terorizaţi!

Constănţenii din zona Gării, de pe şoseaua Mangaliei, susţin că sunt terorizaţi de hoţii din autoturisme. Dacă în trecut mai multe autovehicule au fost sparte, unul fiind furat cu totul, iată că în noaptea de joi spre vineri, 16 spre 17 aprilie anul curent, a venit rândul altor maşini. “Noaptea, când m-am întos de la muncă, maşina era în regulă. De dimineaţă am găsit-o cu portierele deschise şi bunuri lipsă”, a spus proprietara unui autoturism marca Dacia.

Portiere forţate şi lucruri răvăşite! Aceasta a fost priveliştea de dimineaţă a unei constănţence. Tânăra pleca de la domiciliu, situat pe şoseaua Mangaliei nr. 9, în zona blocului J5, pentru a se deplasa la oficiul poştal, atunci când a observat nefericitul eveniment. A sunat la 112, la faţa locului făcându-şi apariţia un echipaj al Secţiei 5 Poliţie, dar şi unul din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Constanţa. Oamenii legii au prelevat amprente de pe autoturismul marca Dacia şi au demarat cercetările în vederea depistării şi tragerii la răspundere a făptaşilor. Din câte se pare, infractorii ar fi acţionat pe timp de noapte. “Pe la orele 2.30, când m-am întors de la serviciu, am trecut pe lângă maşină şi totul era în regulă. De dimineaţă am găsit-o aşa. Este clar că s-a petrecut în acest interval de timp. Au furat o ladă cu scule, nişte cabluri şi alte bunuri precum o soluţie de dezgheţat geamurile etc. Ciudat este că am în portbagaj şi o canistră cu benzină, un cric, pe care nu le-au luat”, a mai relatat tânăra proprietară. Însă, în aceeaşi noapte a fost forţat şi un alt autoturism, parcat în zonă, fiind vorba despre o Dacia Logan. Din câte se pare, indivizii nu au furat nimic, doar au provocat stricăciuni. La faţa locului s-a strâns mai multă lume, care a început să susţină că nu este o noutate ca un autoturism să fie spart în zonă. “Mie mi-au spart de două ori maşina. La finele anului trecut. Şi vecinului i-au spart-o. Nu este o noutate”, a spus un vecin. Totodată, mai înspre Gară, alte autovehicule au fost sparte la finele anului 2014, pe când o Dacie a fost furată cu totul, fiind recuperată la începutul anului 2015.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102