REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

HOȚII AU DAT IAMA ÎN HOTELUL CAPITOL DIN EFORIE SUD

HOȚII AU DAT IAMA ÎN HOTELUL CAPITOL DIN EFORIE SUD

Replica API 9 august 2018 | 02:26 500

Hoții au dat iama în hotelul Capitol din Eforie Sud. O femeie a relatat că a rămas fără bunuri, pe timp de noapte. Pe această cale, oamenii legii sfătuiesc turiștii să închidă ușile și ferestrele întrucât, dacă le lasă deschise, sunt ca niște invitații pentru infractori.

Oamenii legii din Eforie au declanșat o anchetă cu privire la un furt dintr-o unitate hotelieră. Este vorba despre hotelul Capitol, unde, în noaptea de marți spre miercuri, 7 spre 8 august, persoane necunoscute au pătruns în camere și au sustras bani, bijuterii și telefoane mobile. Cercetările sunt în toi și urmează să se stabilească un cerc de suspecți. De precizat este și faptul că mulți dintre turiștii care au devenit victime în speța de față aveau ușile de la balcon deschise. Pe această cale, oamenii legii îi sfătuiesc să aibă mare grijă și să asigure toate căile de acces în cameră.

Precizăm că polițiștii constănțeni au tot fost în ”vizită” pe litoral și le-au oferit atât administratorilor unităților de cazare, cât și angajaților din cadrul acestora, recomandări privind modul în care pot fi prevenite infracțiunile contra patrimoniului, fiind sfătuiți asupra adoptării unor măsuri de sigurană pentru prevenirea furturilor din camerele de hotel și din autoturisme. Pe parcursul activităților, polițiștii au afișat pliante, cu sfaturi și recomandări preventive, la recepțiile unităților de cazare, mesaje adresate turiștilor cu care administratorii și personalul hotelurilor vor interacționa pe perioada sezonului estival, în vederea prevenirii furturilor din camerele de hotel și din autoturisme. Pentru o vacanță fără evenimente neplăcute, polițiștii vă recomandă să vă asigurați că ușile și ferestrele camerelor în care vă petreceți vacanța sunt încuiate, iar depozitarea lucrurilor de valoare și a banilor se face în locuri sigure. Totodată, turiștii sunt sfătuiți să parcheze autoturismele în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător, să se asigure că portierele și geamurile sunt încuiate la momentul părăsirii acestora și să nu lase bunuri de valoare în interior.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacaun manager de hotel,impreuna cu alti manageri cu facilitate din preajma nu reusesc sa-si puna la punct un system de protectie adecvat situatiei reale din Romania,este ceva ce tin edoar de respectivii,care in felul asta isi atrag turistii. Exista o sumedenie de sisteme de protectie,intr-adevar nu sunt gratuite,dar care vin in sprijinul unor reali oameni de afaceri,adica din aceia care-si platesc angajatii decent .Da,asa ceva exista si in Romania,da,am vazut in zona Ardealului asa ceva,nu e ceva neaparat occidental.
0
0
Sa o sugi la taranisti.Dupa ce te saturi o sugi la liberali si apoi o sugi si la pedesereii aia vechi dupa care reincepi cu taranistii...
1
2
esti un psdist cu internet
2
0
Retardata mintal e ma-ta,decrepitul dreaq ce esti,iata ca ma-ta te-a ,,inzestrat,,sa-i mostenesti sparcaiala din creier.Ba putregaiule,hot e tac-tu ca ti-a furat banii de studii,citeste-n mm cate avertismente a dat si da politia despre prevenirea cazurilor de furt din camere de cazare.Mancator de kkreze ce esti,3 mese pe zi,nu realizezi ptr ce avertizeaza politia sa fie ferestre si usi asigurate.mars ba decrepitule la sanataoriu,acolo e locul tau.
5
3
ba cat de bou poti sa fii, scursura draq, ori esti unu din hoti, ori esti retardat mintal
6
1
...aer si noaptea la....Daaaa,si hotii nu i-au facut si un masaj la cucoana,asa in somn,daca tot a usurat-o de bijuterii?!!Hai cu nu i-a luat cine stie ce,daca tot a fost primitoare cu usa deschisa sa-i invite si la ea acasa poate se face si un furt mai consistent cu finalizare.
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102