REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Hoții au dat năvală într-un camping din Mamaia! Prejudiciul este peste 10.000 de lei

Hoții au dat năvală într-un camping din Mamaia! Prejudiciul este peste 10.000 de lei

Replica API 27 iulie 2017 | 00:14 874

Mai mulți turiști aflați pe litoral, în vacanță, au rămas fără bani și bunuri. Aceștia erau cazați în capingul GPM, situat între stațiunea Mamaia și Năvodari, și susțin că, în noaptea de 24 spre 25 iulie, persoane necunoscute au pătruns în autoturisme și rulote și au furat tot ce au găsit! Oamenii legii au declanșat o anchetă.

Oamenii aflați în concediu, pe litoral, s-au trezit ancorați într-o situație de coșmar. În noaptea de 24 spre 25.07.2017, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din campingul GPM, unii dintre turiști fiind nevoiți acum să se întoarcă la domicilii întrucât au rămas fără bani. Spre exemplu, unui turist din Bucureşti i s-a sustras suma de 3.000 de dolari şi un telefon mobil marca Asus Zenton 3 Ultra, dintr-o rulotă, din cercetări stabilindu-se că autorii au pătruns pe uşa de acces lăsată deschisă. Altui turist din Bucureşti i-a fost furată suma de 2.800 lei din rulotă, autorii pătrunzând pe un geam lăsat deschis. Și doi turiști din Galați se numără printre victime. Unul reclamă furtul dintr-o autoutilitară Volkswagen a sumei de 260 lei şi a unui telefon mobil Samsung Galaxy A5. Și aici autorii au pătruns pe portiera stânga faţă ce fusese lăsată neasigurată. Celălalt păgubit reclamă furtul sumei de 1.200 lei şi a unui telefon mobil Samsung Galaxy J5 din autoturismul marca Dacia Logan, autorii pătrunzând prin forţarea butucului portierei dreapta faţă. Societatea în cauză avea obligaţia, conform Legii 333 să asigure paza şi protecţia bunurilor, ceea ce nu a realizat corespunzător, potrivit anchetatorilor. Anterior, poliţiştii din Năvodari au efectuat un control la această firmă privind respectarea Legii 333 și au pus în vedere să se remedieze problemele constatate, iar pe 25 iulie au sancţionat-o cu 2.000 lei pentru nerespectarea dispoziţiilor anterioare ale poliţiştilor, iar paznicul s-a ales cu o amendă în valoare de 100 de lei. De asemenea, se fac cercetări în 4 dosare penale pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor şi recuperarea prejudiciului.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comasarea tiganilor in cartiere de tipul HC duce la marirea numarului de atacuri de acest fel.Astia sunt ca lacustele,ataca acolo unde cred ca se satura fara sa le pese de nimic.Oare cum se combat aceste lacuste care nu aduc nimic benefic societatii?
0
0
Paznicul trebuia sa verifice usile moldovenilor.....penibil.
1
0
Asigurarile incluse in biletul de cazare,ar trebui sa fie obligatorii,despagubirile, instant.Bratari cu CIP-uri pentru cei cazati,adica cine nu are asa ceva si intra,sa declanseze alarma,chiar se poate,doar avem tehnologie si nu e scumpa.Legi draconice impotriva talharilor si hotilor ce chiar sunt necesare,mai mult ca aerul,pentru ca suntem in declin evident al securitatii persoanelor civile!!!!!!!! Ce mai e de spus? A recunoaste ca ai gunoi,e primul pas pentru inlaturarea lui! In plus,populatia sa iasa in strada pentru sigurata,pentru lupta impotriva terorismului real,al talharilor si hotilor
5
2
Pai asa cum l-a mostenit Carstocea asteapta doar sa mulga vaca, amenzi aproape zero, ignoranta totala si jupanu isi face vila pe teren retrocedat de Mazare... Daca poate omu ce draq il mai intereseaza
4
2
La munte vin ursii la rulota sa fure mancare si la mare vin hotii sa fure bani si smartphone.In concluzie ,ursii nu produc pagube ca oamenii.
6
2
si lui Ips teodosnie i-a furat din spaga primita de la popapai.
5
4
bine ca au avut ce fura,,,,pt 1,,sa le suge pixu la Moldoveni cand e calare pe mata.
2
8
Moldovienii di la Iesi or beut si-or futut moldoviencile si or adormit ca bolovanii crezand ca o sa le pazeasca pulea spataru bunurile ! Nu mai poate ala de la camping GPM de uriasa amenda de 2000 lei si paznicul cu 100 lei !
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367