REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Hoţii au un tupeu fantastic: un cuplu a fost bătut fiindcă a refuzat să depoziteze motorină furată

Hoţii au un tupeu fantastic: un cuplu a fost bătut fiindcă a refuzat să depoziteze motorină furată

Replica API 27 martie 2013 | 00:00 152

Situaţie inedită la Făclia

Situaţie inedită la Făclia

Situaţie inedită la Făclia. Un cuplu a fost luat la pumni de către doi indivizi pentru că nu i-a lăsat să-şi depoziteze motorina furată la ei în curte. După ce s-a domolit scandalul, cuplul a anunţat poliţia, totul petrecându-se în data de 24 martie. A doua zi, pe 25, au fost prinşi şi făptaşii, fiind vorba de un tânăr din Medgidia şi unul din Făclia, care au fost reţinuţi.

La data de 25 martie a.c., poliţiştii din Saligny i-au depistat pe P. Bogdan Marian, de 28 de ani, din Medgidia şi Ţ. Iulică, de 24 de ani, din localitatea Făclia, suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu, fapte comise la data de 24 martie a.c. Astfel, în cauză s-a reţinut că în data de 24 martie a.c., în jurul orei 17.10, lucrătorii Postului de Poliţie Saligny au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie, de 40 de ani, din localitatea Făclia, judeţul Constanţa, despre faptul că două persoane au pătruns fără drept pe terenul proprietatea sa, situat în localitatea Făclia, iar unul dintre ei a agresat-o fizic, atât pe ea cât şi pe soţul acesteia, prin aplicarea de lovituri cu pumnul în zona feţei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în jurul orei 16.40 reclamanta, se afla la domiciliu împreună cu soţul său şi a observat cum două persoane de sex masculin sustrăgeau produs petrolier (motorină) de la un tren de marfă - tip cisternă, aflat în mişcare pe relaţia Constanţa - Cernavodă. Potrivit sesizării, la un moment dat aceştia au lăsat într-un şanţ trei bidoane cu capacitatea de 60 de litri fiecare cu produs petrolier, iar după circa 5 minute cele două persoane au pătruns fără drept în curtea reclamantei şi au lăsat recipientele. Femeia le-a cerut să părăsească incinta şi a sesizat poliţia. Tinerii au revenit la scurt la scurt timp cu un autovehicul şi au pătruns fără drept în curtea femeii cu scopul de a lua bidoanele de motorină, reuşind să ia două dintre acestea şi să le urce în autovehicul, în curte rămânând un recipient. În timpul forfotei, cei doi soţi au fost agresaţi de suspecţi. Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost solicitat şi un echipaj de al Postului de Poliţie TF Cernavodă, care a făcut cercetări referitoare la sustragerea de combustibil din vagoanele trenului de marfă. Persoanele în cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218