REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

HOȚII de BUZUNARE au făcut și ei `PARADĂ` de 1 Decembrie!

HOȚII de BUZUNARE au făcut și ei `PARADĂ` de 1 Decembrie!

Replica API 3 decembrie 2021 | 00:27 2507

Parada de 1 Decembrie, de la Constanța, a fost un prilej de sărbătoare și pentru hoți. Dovadă sunt constănțenii care s-au plâns că s-au trezit fără anumite bunuri în momentul în care au plecat spre casă. Potrivit informațiilor noastre, miercuri, mai multe persoane prezente s-au plâns de faptul că au rămas fără portofele și acte, o tânără fiind disperată întrucât i s-au ”evaporat” banii pentru chirie. Doar că potrivit IPJ Constanța, nu a fost înregistrată nici o plângere în acest sens. Astfel, iată vorbim, din nou, despre "cifra neagră a criminalității".

Constănțenii au așteptat cu nerăbdare parada de 1 Decembrie, desfășurată ca sărbătoare a zilei Naționale, mai ales că anul trecut nu a fost nimic organizat din cauza pandemiei. Acum, iată, prezența la paradă a fost una în număr destul de mare, totodată atrăgându-i și pe hoții de buzunare. Aceștia și-au filat victimele și apoi au acționat. Potrivit informațiilor noastre, o tânără a rămas fără banii de chirie ce abia îi scosese de la bancomat. ”Pierdut 1.000 RON în cadrul adunării pentru paradă, exact în fața Casei de Cultură, pe o rază de maxim 30 m în jurul statuii. Nu cred că mai există speranță... dar totuși. Fiind studentă, erau chiria pe care abia o scosesem să o plătesc” a spus tânăra păgubită.

Însă, oamenii prezenți la fața locului au precizat că sunt siguri că la mijloc a fost vorba de un furt, ci nu de o pierdere, întrucât hoții abia au așteptat "baia de mulțime". Mai exact, aceștia au profitat de înghesuială pentru a-și face treaba în tihnă.

Hoții au mai făcut o victimă!

Se pare că o altă femeie a căzut pradă hoților, tot în ziua de 1 Decembrie, la Constanța. Conform unui martor se pare că cea de-a doua victimă și-a găsit ghiozdanul desfăcut, din acesta lipsind portofelul împreună cu acte și bani.

Contactați de reporterii Replica, reprezentanții IPJ Constanța au declarat că nu s-a înregistrat nici o plângere cu privire la aceste evenimente.

Astfel, așa cum e precizat mai sus, vorbim, din nou, de "cifra neagră a criminalității". Ea cuprinde diferenţa dintre criminalitatea reală şi cea cunoscută (relevată). Această formă de criminalitate se numește așa din cauza faptului că ea nu este cunoscută cert, iar dimensiunile sale rămân practic discutabile. De ce? Pentru că nu toate victimele depun plângeri. Cum este și în cazul de față.

Reamintim că, pe data de 1 Decembrie, am sărbătorit Ziua Națională a României, unde aniversăm Marea Adunare Națională de la Alba Iulia și unirea provinciilor Basarabia, Bucovina ,Transilvania, Banat, Crișana, Maramureș și Sătmar cu Regatul României. Totodată, mai amintim că la paradă au fost prezenți mai mulți oficiali, dar și mii de constănțeni.

Mai multe detalii despre acest subiect, puteți citii și aici:

USR și PSD nu au PARTICIPAT la PARADA de 1 DECEMBRIE. VIDEO

TRICOLORUL României, FLUTURAT pe străzile din Constanța, pe ritmul melodiilor patriotice. VIDEO!

C.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urata Casa de Cultura avem. Peretii inegriti si firma, de nu sti ce este , casa de cultura a sindicatelor sau magazin de haine, talcioc.Suntem un orasel necajit de provincie, cultura ioc, traditii ioc.
4
0
Hotii ii vedeti in ultima poza.
4
1
Useristii iesiti de la guvernare.
1
0
pai e si pacat sa intrii ca lupu in oii daca militienii se dadeau cap in cap la parada cu jandarmii cu 4 clase
6
1
CIUMA ROSIE PESEDISTA si-a trimis VOTANTII sa jefuiasca lumea !!!
6
3
Cine se aseamana se si aduna,la tribuna oficiala sunt hotii mari si dupa gard aia mici.
7
1
AURolacii in actiune!
5
6
va inghesuiti la gard ca oile si e normal sa ramaneti fara portofele .mergeti la tirgul de la primarie ca peobabil pe acolo lucreaza lumea la buzunare.
4
1
sigur e BULGARU ION din cernavoda care dadea iama in portofelele colegilor cand lucra in primarie !
4
2
Nu au nimerit o.Vergilius are bani pe card.Si pensia si salariul ca la el se poate.
7
1
Gutanii s-au dus sa aplaude hotzii mari iar hotzii mici i-au facut la buzunare
14
1
Adica, vreti sa spuneti ca primarul a fost huiduit de gasca de hoti, nu de constantenii de buna credinta!? Sa credeti voi!
14
2
Au fost trimisi de Chitac clar.
12
4
Pai ce plangere sa depuna victimele? Tu duci unde e puhoi de lume, buzunaresti ce poti si apoi te faci nevazut. Ala e jaful perfect! Pana nu se pun camere de inalta rezolutie peste tot, nu se rezolva nimic! Sau sa fie prins hotul si linsat in strada ca in Brazilia!
16
3
Bine belimia ti piticul sclavii mei
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920