REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Hoţii din autoturisme au dat o nouă lovitură, pe bulevardul Mamaia

Hoţii din autoturisme au dat o nouă lovitură, pe bulevardul Mamaia

Replica API 18 februarie 2016 | 00:00 190

Nu lăsaţi bunurile la vedere!

Nu lăsaţi bunurile la vedere!

Mare atenţie, constănţeni! Poliţiştii vă sfătuiesc să nu vă lăsaţi bunurile la vedere, în autoturisme, întrucât hoţii pândesc la tot pasul. Un nou caz a intrat în atenţia poliţiştilor, fiind vorba despre un individ care a fost prins în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o maşină parcată pe bulevardul Mamaia. Precizăm că portiera vehiculului a fost lăsată neasigurată! Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de reţinere un bărbat în vârstă 41 de ani, I.E., care la data de 16.02.2016, ora 14.44, a fost prins în flagrant, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un autoturism parcat la intersecţia străzii Dacia cu bulevardul Mamaia.

Cel în cauză, profitând de neatenţia persoanei vătămate, care a lăsat portiera stângă-faţă a autoturismului neasigurată, a pătruns în interior şi a sustras o geantă în care se aflau bunuri, 2 telefoane mobile, documente şi suma de 300 lei. Prejudiciul în valoare totală de 2.500 lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pe numele bărbatului fiind emisă ordonanţă de reţinere, după care a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Amintim că alți doi indivizi, Salim Sedan și Demir Ecrem, au fost prinși de către polițiștii Secției 1, în seara de 12 februarie anul curent, în jurul orei 21.10, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Aprodul Purice din municipiu. Cei doi, cunoscuți cu antecedente, au fost reținuți și arestați pentru 30 de zile. De menționat că autoturismul nu era asigurat, iar bunurile, un parfum și un telefon mobil, se aflau la vedere.

Polițiștii constănțeni vă sfătuiesc să parcați autoturismul, pe timpul nopții, în locuri iluminate şi asigurate cu pază dacă este posibil. Nu lăsaţi autoturismul deschis sau cu cheile în contact, chiar dacă îl părăsiţi doar pentru câteva momente, nu lăsaţi în autoturism bunuri de valoare (telefoane mobile, gps-uri, laptopuri, borsete ş.a.) genţi, sacoşe chiar goale, obiecte de îmbrăcăminte, suporturi pentru detectoare de radar sau chiar detectoare de radar etc. Dacă se află la vedere sunt "tentante" chiar şi pe timpul zilei, reprezentând o provocare pentru toate categoriile de hoţi. Pentru situaţiile de urgenţă în care este ameninţată siguranţa dumneavoastră, a familiei sau a bunurilor ori pentru alte situaţii în care legea o impune, apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218