REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Hoţii din Valu lui Traian au furat până şi rochia de mireasă a fiicei unui procuror!

Hoţii din Valu lui Traian au furat până şi rochia de mireasă a fiicei unui procuror!

Replica API 22 decembrie 2014 | 00:02 601

Oameni „de casă”: plecau cu perdele, pilote, geamuri termopan

Oameni „de casă”: plecau cu perdele, pilote, geamuri termopan

Severin Gheorghiţă Ciocîrlan, din Valu lui Traian este un hoţ… „de casă”. Şi, spunem asta întrucât a dat iama în lucruri precum perdele, pilote, perne, veselă, mai nou ferestre termopan, încălţăminte dar şi rochii de mireasă, una fiind chiar a fiicei unui procuror. S-a mai înhăitat el şi cu interlopi, precum Cristel, a vrut să jefuiască sediul Sevda din Constanţa dar nu i-a ieşit, aşa că s-a reîntors la vechile „pasiuni”. Acum se află în arest pentru că a fost surprins în timp ce demonta ferestrele unei case din Valu lui Traian.

Severin Gheorghiţă Ciocîrlan şi Ionel Colgiu au ajuns în arest în luna noiembrie a acestui an întrucât au intrat în casa unui vârstnic din Valu lui Traian, fiind surprinşi în timp ce demontau ferestrele din termopan. Numai că indivizii nu au suferit un şoc prea mare, ei nefiind la prima abatere. Sunt vechi „cunoştinţe” ale oamenilor legii, implicaţi fiind în mai multe furturi. Spre exemplu, în anul 2010, Ciocârlan a fost condamnat la închisoare cu executare întrucât a golit mai multe standuri cu îmbrăcăminte din cadrul Târgului Tinimtex, organizat în staţiunea Mamaia, alături de Ionel Ciocârlan şi Mihai Dascălu. Dar furturile nu s-au oprit aici, Ciocârlan fiind implicat în mai multe spargeri de apartamente şi societăţi comerciale. A dat buzna şi în casa unui procuror constănţean, de unde, printre altele, a furat o rochie de mireasă, ce aparţinea fiicei acestuia. În 2011, acelaşi Ciocârlan, era iar trimis în judecată pentru comiterea a altor 4 furturi, comise în 2009. Mai exact, individul a profitat de faptul că proprietarul unei case din Valu lui Traian a lipsit de la domiciliu o bună perioadă de timp, şi s-a apucat să-i golească imobilul. A furat i perdele, draperii, perne, lenjerii de pat, tacâmuri, veselă, şi ce mai avea omul prin casă, prejudiciul ridicându-se la circa 7.000 de lei. Însă, cum Ciocârlan s-a apucat să roage vecinii să-i ţină ba o pilotă, ba o pernă, informaţiile au ajuns la urechile oamenilor legii, astfel fiind cercetat penal. Tot în 2009 a fost prins în timp ce demonta piese de la vagoanele de marfă staţionate în triajul CFR Valu lui Traian. Însă, „măreaţa” sa faptă a fost numită jaful secolului, când, alături de mai multe persoane, între care şi interlopul Cristel, adică Cristian Marian Gheorghiu, a pus la cale jaful depozitului de bijuterii Sevda, din Faleză Nord. Numai că au dat nas în nas cu poliţiştii. La acea dată, anchetatorii au spus că, dacă planul le ieşea, putea fura bijuterii în valoare de aproape un milion de euro. Nici Colgiu nu este uşă de biserică, el fiind cunoscut pentru furturile din triajele CFR.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367