REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

HOȚUL care a dat BUFURI în MAGAZINE din toată ȚARA a ajuns și la Constanța!

HOȚUL care a dat BUFURI în MAGAZINE din toată ȚARA a ajuns și la Constanța!

Replica API 17 octombrie 2021 | 23:04 9713

Alexandru Florin Tănase pare hotărât să bifeze toate instanţele din ţară. De-a lungul timpului el a săvârşit mai multe furturi din hipermarketurile din ţară. Auchan, Lidl, Carrefour, Profi, din Târgu Mureş, Baia Mare, Alba, Suceava, Piatra Neamţ, Cluj, Bucureşti, toate au avut de suferit din caua vajnicului globetrotter. Infractorul pare a suferi de o foame patologică altfel nu se explică de ce fură întotdeauna alimente, la Constanţa subtilizând 21 bucăți salam Sibiu și 6 bucăți salam Săsesc. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au hotărât condamnarea lui Alexandru Florin Tănase la 1 an de închisoare, însă în urma contopirii pedepselor inculpatul urmează a executa 2 ani, 11 luni şi 20 de zile de închisoare plus o amendă de 4700 de lei. Sentinţa a fost comunicată pe 12 octombrie 2021 şi nu este definitivă.

Cum s-a petrecut furtul de la Constanţa

După un periplu prin mai multe oraşe ale ţării, inculpatul trecând prin Bucureşti, Suceava, Alba, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Cluj, Baia Mare foamea se pare că l-a adus pe inculpat pe malul Mării Negre. Spunem foamea pentru că altfel nu se explică de ce infractorul a ales să fure din Auchan Constanţa, 21 de batoane de Salam de Sibiu şi 6 batoane de Salam săsesc. Abia coborât din trenul de Bucureşti, Alexandru Florin Tănase, acompaniat de o geantă de voiaj, a luat cu asalt magazinul Auchan umplându-şi geanta cu batoane de salam. Din păcate pentru el, agenţii de securitate l-au oprit şi au anunţat organele de poliţie.

Inculpatul şi-a recunoscut fapta

Fiind audiat în calitate de suspect Alexandru Florin Tănase a recunoscut fapta comisă, declarând că s-a deplasat cu trenul din mun. București în municipiul Constana, pentru a-și căuta un loc de muncă. Întrucât nu avea bani asupra sa și îi era foame a hotărât să meargă la magazinul Auchan pentru a sustrage bunuri. În jurul orei 12:00, a intrat în magazin și a luat de pe rafturi mai multe batoane de salam Sibiu și Săsesc, pe care le-a ascuns în geanta pe care o avea asupra sa. După ce a trecut de casele de marcat fără să achite batoanele de salam, a fost oprit de către un agent de pază care 1-a controlat și a găsit bunurile sustrase asupra sa.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avea client la salam !
0
0
Buf, bufa inseamna "caracter comic exagerat". Voi aveti 8 clase impreuna in maghernita aia?
4
0
offf, am citit A BUBUIT, deformatie de cititor frecvent
0
0
nu ia starnit o nimeni pana acum? daca nu muncesti de ce iti este foame de salamuri scumpe???munca e la indemana orcui , nu trebue furata ,ea trebue de mic ...incercata si ...pastrata!
2
0
Il intreceti pe asta la foame. Numai asa se explica articolele jenibile pe care le postati. Mwuiutz
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614