REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Hoţul de cabluri electrice de la Tortomanu s-a nenorocit pe viaţă, dacă mai trăieşte

Hoţul de cabluri electrice de la Tortomanu s-a nenorocit pe viaţă, dacă mai trăieşte

Replica API 26 februarie 2013 | 00:00 82

Medicii i-au amputat mâna din umăr

Medicii i-au amputat mâna din umăr

Individul beat, care a vrut să fure cabluri electrice din apropiere de Tortomanu s-a nenorocit pe viaţă. După evenimentul de vineri, 22 februarie, când a rămas agăţat de stâlpul reţelei electrice de tensiune medie, aflat pe marginea DJ 224 Medgidia, Vasile Dragomir de 24 de ani, din Badiuţi, judeţul Botoşani, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu multiple arsuri şi fractură de femur.

Ca un făcut, braţul drept a suferit, în urma electrocutării, multiple arsuri de gradul trei şi patru, motiv pentru care a fost amputat din umăr. În plus, medicii constănţeni susţin că starea de sănătate a tânărului infractor este una gravă, fiind internat pe Reanimare, şi nu se ştie dacă va supravieţui. Pe lângă faptul că a rămas fără braţ, acesta are şi fractură de femur, dar şi arsuri grave pe coapsa dreaptă. "Membrul toracic drept al pacientului a fost amputat. De asemenea, ţesutul carbonizat de pe coapsă a fost înlăturat. Starea generală a pacientului este una gravă", au declarat, pentru "Replica" de Constanţa, cadrele medicale. Întrucât evenimentul s-a lăsat cu urmări grave, probabil că hoţia va rămâne prin obiceiurile din trecut ale tânărului, dat fiind faptul că pentru nişte cabluri electrice, s-a nenorocit pe viaţă. Reamintim că la data de 22 februarie a.c., ora 16.30, poliţiştii din Tortomanu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat se află suspendat pe un stâlp care aparţine unei reţele electrice. Deplasaţi la locul indicat, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr de 24 de ani, din localitatea Badiuţi, judeţul Botoşani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a urcat pe stâlpul reţelei electrice de tensiune medie, cu intenţia de a sustrage cablu electric, moment în care a fost electrocutat, rămânând suspendat. La faţa locului s-au prezentat echipaje S.M.U.R.D., Pompierii din Medgidia şi reprezentanţi ai firmei de electricitate, care, împreună cu poliţiştii, au acţionat, conform procedurilor pentru a da jos tânărul de pe stâlp, fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614