REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

„How to Train Your Dragon“ domină afişele cinematografelor din SUA

„How to Train Your Dragon“ domină afişele cinematografelor din SUA

Replica API 23 februarie 2019 | 00:00 319

Cel de-al treilea episod al seriei de animaţie 'How to Train Your Dragon' domină afişele cinematografelor din SUA într-un weekend foarte liniştit, în care principala atenţie este îndreptată la Hollywood spre decernarea duminică a premiilor Oscar, relatează vineri EFE.

'How to Train Your Dragon: The Hidden World' este noua miză animată a studiourilor Universal şi DreamWorks avându-l din nou ca regizor pe Dean DeBlois, creierul din spatele celorlalte episoade ale acestei saga.

Tânărul viking Hiccup (Jay Baruchel) şi aliata sa Astrid (America Ferrera), însoţiţi de inseparabilul dragon Toothless, trebuie să facă faţă unei teribile ameninţări care se întrezăreşte asupra satului lor, iar pentru aceasta vor fi nevoiţi să-şi părăsească locurile natale şi să întreprindă o călătorie spre o lume ocultă ce pare mai mult mit decât realitate.

Dincolo de filmul de animaţie 'How to Train Your Dragon', singurul lungmetraj important care se lansează în acest weekend pe marile ecrane este comedia 'Fighting With my Family', care a fost deja prezentată în premieră limitată în câteva cinematografe săptămâna trecută.

'Fighting With my Family', cu Dwayne Johnson ca producător şi actor secundar în prima sa incursiune în cinematografia 'indie', prezintă în cheie comică povestea unei familii proletare din Marea Britanie mare amatoare de lupte libere şi care organizează astfel de competiţii cu resurse limitate în barurile şi localurile puţin frecventate.

Se lansează în acest weekend pe ecrane şi 'Run the Race', un film de inspiraţie religioasă în regia lui Chris Dowling şi care îi are printre producători pe Tim Tebow, fost jucător în Liga Naţională de Fotbal American (NFL).

'Run the Race' prezintă povestea a doi fraţi nedespărţiţi dintr-o mică localitate, care încearcă să se descurce după moartea mamei lor şi după ce tatăl lor i-a părăsit.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920