REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Hristu Uzun

Hristu Uzun

Replica API 13 noiembrie 2019 | 00:00 699

Şeful de la Apele Române- Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, în concediu de la muncă, să poată duce campania electorală

Cine-s eu? Sunt împărat,

Peste plaje adunat!

Sunt un PSD-ist de vază,

Care azi, parol, contează!

Am concediu de la stat,

În campanie-am plecat!

Mă duc, nene, mă tot duc,

Pe coclauri unde-apuc...

Cică să strâng voturi multe,

Să rămân pe post, în frunte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E un mare Hot si acest machidon.
1
0
...d-l escu , pe noi aromanii personajul din articol nu ne reprezinta,dar faptul ca ne trimiti in Teleorman te rog sa iei tu niste muita cu lamaita.....
0
0
Nu se poate specia asta s-a intins precum ce-a mai contagioasa boala si a adus judetul Constanta la nivelul jud.Bacau.Orbane daca ii aduni pe toti si ii muti in TELEORMAN sa se spele DRAGNEA ci VIORICA pe cap cu ei esti cel mai tare,pentru ca in Bulgaria sau Grecia nu ii primesc aia.
0
0
Nea Orban , hai bre si cu GODACUL ASTA!!!!
1
0
Sunt uniti si se ajuta intre ei in raport cu romanii; dar isi dau in cap si intre ei !
1
0
virginia uzun de la spit e de fapt virginia stefanica, deci nu, nu e nicio legatura
3
2
e vreo legatura cu virginia uzun de la spit, sau doar coincidenta ?
1
2
pentu ,,grig" ai dreptATE, ESTE UN SEMIANALFABET.nICI NU AI IDEE CA PROST E.
6
2
iti vine si tie randul la parnaie futu-va rasa-n cur de hoti !!! Muie cu cacat !!!
12
2
Se pune la punct enclavizarea Dobrogei de catre makidoni. Voi chiar nu vedeti?. Se trece tot din proprietatea statului in proprietatea makidonilor si apoi punctul terminus
15
2
trebuie impus un boicot anti machidonesc. Localuri machidonesti?nu mai mergeti. Produse machidonesti?nu mai cumparati!Blocuri machidonesti?nu cumparati. Daca faceti o lista mai mult de jumatate sunt din oras e detinut de ei. Apoi iti pui intrebarea cum au reusit oamenii astia din munca cinstita sa realizeze atatea?Si tragi concluzia ca n a fost munca cinstita!
16
2
Cred ca a fost colega cu Veorica. Daca il auziti cum citeste, iti vine sa ii dai palme
8
1
Noi facem branza buna! Poate cea mai buna branza. Noi facem blocuri, baruri carciumi, noi conducem primaria, scoli, gradinite, licee. Suntem peste tot si toate. Nu ne intereseaza ca vine pnl-ul sau ramane psd-ul. Voua v-am lasat toate joburile prost platite. Ce mai, ati ajuns sclavii nostri! Armanlu nu chiare, el se transforma.
13
4
Foaie verde matraguna, Uzunitear o nebuna, Ca-i facut din Litoral, Un dezastru colosal !
10
2
Asa este,din minoritate au ajund majoritate machidonii astia.Platesc posturile bune si sunt foarte uniti intrei ei,se ajuta,asta nu pot spune despre romani.Noi ne dam in cap,suntem invidiosi si rai.Cam asta este diferenta,pace,pentru un viitor mai bun!
16
2
...pai aroman si PSD-ist,asta e culmea.Cum s-o simti omu acolo ?!?!?! De, mai sunt si din astea printre noi,nu ai ce face.....
9
1
Sint de groaza machidonii astia fratye.toate posturile sint ocupate de ei pe baza de pile,relatii.Scuipi in sus,dai peste un machidon.dai un sut intr-un ciine,apartine unui machi.De asta plajele sint varza,statiunile arata ca dupa uj razboi nuclear,fara pomi,cei ramasi taiate pina la trunchi de gasca pesedista,mazare pirnaie si acolitii.Asta-i unul din acoliti.
16
4
Unul dintre cei mai corupti PSD-isti,care este in fruntea celei mai corupte institutii de stat.Va fi schimbat, si ii va lua locul alt machidon coroput,ca asa este la noi,pleaca dracul,ii ia locul tasu!
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218