REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Hristu Uzun este noul director al ABADL

Hristu Uzun este noul director al ABADL

Replica API 14 septembrie 2017 | 00:00 407

Hristu Uzun

Începând de ieri, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral are un nou director! După un concurs organizat pentru acest post, la care au participat doi angajați ai ABADL, câștigătorul a fost desemnat Hristu Uzun, în cursul zilei de 13 septembrie fiind semnat şi ordinul de instalare.

Reamintim că ABADL a rămas fără director după ce procurorii DNA au deschis un dosar în ceea ce îl privește pe fostul șef, George Papari. Chiar dacă nu există încă o sentință în ceea ce îl privește pe Papari, s-a luat decizia organizării unui concurs pentru funcţia de şef a acestei instituţii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hristu, un jeg de om, doar pentru bani.
0
0
sa vedem acuma ce fac colegi nostri certati cu prezenta ,Lupu,Sava.S.,Gache,Costea,Grasu si in special nea CHERA
1
2
nu ne mai conduce Otilia cu fustele ei scurte?
4
0
tzintzi mintzi peste tot
4
1
Armenii va ureaza succes
1
7
Romanii au facut greseli cu aromanii, nu au stiut sa ii faca romani.Ungurii desi nu sunt rude cu secuii i-au facut unguri.
1
7
poate-ti platesti datoriile agricole din salariu de director !
3
1
Inainte lui era Papari tot machidon, e continuitate si Horia Tutuianu nu e machidon.
5
1
Bine ca au pus si la Apele Armane tot un neamt
8
0
astia suntem noi machedonii, de aia traim zece fam intr-o casa, ca papu si teta sa stranga bani de spaga, ca dupa aia noi cumparam posturi cheie peste tot in administratie ca sa putem sa ne luam si noi mercedes dupa aia si sa capatam spagi grase, ca munca nu e de noi si nici nu ne prea pricepem, pai ce dracu daca am luat diplomele tot pe spagi branza si oi , de coruptie nu o sa scapati voi din Constanta cata vreme machedoni este
8
7
APELE ARMANE DOBROGEA se reintorc in machidonime. Uraa! Dupa acapararea conducerii primariei de machidonii Babu, Fagadau, Rasauteanu, a Consiliului judetean de machidonii Palaz, Tutuianu, Learciul, alti cipani machidoni prin conducerea tuturor deconcentratelor, au ajuns machidonii sa conduca si Ministerul finantelor, prin Misa. Dupa ce liberalul de stat Hasoti si coloratul Samara au inventat minoritatea machidoneasca, probabil ca acum machidonimea va incerca si obtinerea unei autonomii locale pe modelul unguresc, TINUTUL MACHIDONESC DOBROGEA. Institutiile publice sunt infestate de machidoni.
17
5
Asta-i juma'mekedon,juma' turc ,arde tot ce prinde!
7
1
Tot machidon de-al vostru!
14
0
Sa sugeti cariciu la tot machidonii, luavas in peleu de nazisti.
3
18
alte calitatati :ranjesc frumos si le pute gura a branza ,conduc ca la oi si transforma totul in tarla proprie
16
4
ma,fiti atenti;ce p.l.m ne faceam noi daca nu erau machidonii sa ne scoata din cacat?romanii nu sunt buni,cand vin machidonii recunoscuti pentru gandirea sclipitoare,educatie si bune-maniere,instantaneu castiga orice concurs!bine ca au avut si au grija machidonii de C-ta ca vedeti rezultatele,avem cel mai frumos si curat oras din Romania.Multumim intelectualilor machidoni din fruntea primariei in special si-i rugam sa nu mai faca atata efort pentru urbe!Ajunge,e prea multa curatenie pe strazi!Cinstea si corectitudinea va recomanda,va mai votam!
19
5
Alt machidon prost.
22
6
Din Corbu v-a uram mult succes in functia pe care a-ti mai avut-o.
4
7
Haideti romanasii mei dati-va in petic, incepeti sa injurati alti romani. Oare asa putin va duce capul ?! Defapt voi votati de 25 de ani sa va conduca psd-ul si va-ti gasit sa injurati machidonii..
13
12
Nu cumva tu esti proprietarul Pens Sandra, str Garii nr 4 din Costinesti? Din sutele de milioane castigate din cazarile la negru facute vara asta , contribui si tu, saracule, cu ceva la reabilitarea plajelor? ANAF - e asa greu sa verificati 2 conturi bancare ?
9
1
Avem nevoie urgenta de reabilitarea plajei din Statiunea Costinesti! Va rugam sa ne fiti de mare ajutor pentru sezonul estival 2018 ,iar turistii sa fie frumos surprinsi cu o plaja reamenajata unde sa-si petreaca concediul mult visat, iar asteptarile noastre de 10 ani de zile sa devina realitate !
9
3
Ce noroc au avut romanii din Dobrogea cu machidonii ca altfel erau si ei ca romanii din Moldova la stirile Pro Tv de la ora cinci cu violuri, crime s.a.m.d.
14
21
asta vroiam sa spun si eu...mi-ai luat vorba din gura ...atentie mare cu machedonii!!!!!incet ,incet.hmmm..
17
7
Tot machidon ? Orasul asta pare blestemat pe vecie cu asa conducatori !
29
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218