REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

HULIGAN de Medgidia: Căutat prin barurile cu păcănele şi URMĂRIRI pe străzi!

HULIGAN de Medgidia: Căutat prin barurile cu păcănele şi URMĂRIRI pe străzi!

Replica API 27 ianuarie 2018 | 00:00 224

A furat şi a dat în cap…

A furat şi a dat în cap…

Unul dintre minorii care au terorizat Medgidia a fost condamnat de prima instanță, care i-a aplicat măsura educativă privativă de libertate a internării în centrul de detenţie pe o durată de 2 ani. Decizia nu este definitivă. Precizăm că el este cunoscut în localitate, mai ales de către oamenii legii, întrucât a furat și a tot furat încă de dinainte de a împlini 14 ani. Răzvan Adrian Șeitan a fost, în cele din urmă, arestat la finele anului 2015. După care trimis în judecată pentru mai multe fapte. Acum, mai multe detalii au ieșit la suprafață, cum ar fi și faptul că toți banii pe care îi obținea în urma infracțiunilor îi băga la păcănele.

Răzvan Adrian Șeitan a terorizat locuitorii din Medgidia încă de dinainte de a împlini 14 ani. Acesta a fost, la acel moment, suspectat de comiterea a peste 10 fapte infracționale însă, cum legea este una blândă când vine vorba de minori, a fost cercetat în libertate. Ulterior, prin 2015, lucrurile s-au schimbat. Potrivit oamenilor legii, în ultima perioadă, Răzvan a participat la 5 furturi din locuințe și autoturisme. Ulterior, în seara 1 decembrie 2015, acesta a pătruns în curtea unei femei pentru a sustrage bunuri însă a fost surprins de proprietară.

Aceasta a ieșit pentru a-l goni, dar minorul a lovit-o cu o lopată peste mână. Femeia a suferit o fractură. Individul a fost prins la scurt timp de către polițiștii din Medgidia și propus spre arestare. A fost trimis în judecată, iar Judecătoria Medgidia i-a aplicat măsura educativă privativă de libertate a internării în centrul de detenţie pe o durată de 2 ani.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Însă, detalii interesante au ieșit la iveală la ședința de la instanță, de la finele anului 2017. Mai exact, după ce Șeitan a participat la toate faptele descrise mai sus, oamenii legii au și declanșat cercetările, el fiind identificat după analiza urmelor papilare descoperite la fața locului. În plus, în Raportul de Expertiză Medico-Legală Psihiatrică se concluzionează că minorul este diagnosticat cu tulburare hiperkinetică de conduită, intelect liminar, eșec școlar, personalitate în curs de structurare dizarmonică cu elemente antisociale marcante.

Numai că, potrivit rolii.ro, ”Atât în prezent, cât și la data comiterii faptei și în raport cu aceasta, discernământul este/a fost păstrat”. Totodată, se pare că Răzvan nu ”opera” singur. Cunoscut ca locuind în zona Barăci CFR, el ”colabora” și cu alți minori din zonă. Iar banii pe care îi obțineau în urma infracțiunilor, îi băgau la păcănele. ”Lucrătorii din cadrul Poliției mun. Medgidia au fost sesizați prin plângerea formulată de persoana vătămată P. D. despre faptul că autori necunoscuți au sustras o borsetă ce conținea documentele sale de identitate, carduri bancare și suma de 3.500 lei.

Bunurile se aflau într-o autoutilitară marca Peugeot Boxer, parcată. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că geamul de pe partea lateral stânga al autoutilitarei a fost dislocat fiind găsit căzut pe bancheta din spatele șoferului, geamul având dimensiunile de 38 x 40 cm. Din buzunarul portierei drepte s-a reclamat de către persoana vătămată furtul unei borsete în care se aflau documente personale și suma de 3500 lei.

În zona comiterii faptei s-a constatat existența unor camere de supraveghere montate în exteriorul magazinului C.Town. Cu ocazia vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere mai sus menționate, s-a stabilit că autorii faptei sunt doi copii recunoscuți inițial de către organele de poliție în persoana lui O. M. și Ș.C. E. În continuare au fost efectuate verificări în zona comiterii faptei, ocazie cu care au fost identificați minorii O.____ M. și Ș. R. A. (fratele lui Ș.C. E.) care jucau la aparate Slot Machine în barul Flamingo.Cu această ocazie ȘRA a reușit să fugă în momentul apariției polițiștilor în acel local”, se mai arată pe rolii.ro. Și se pare că a recunoscut chiar el că juca banii de cum punea mâna pe ei. În continuare, rămâne de văzut ce se va decide la apel.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
moarte tiganilor !!!!!!!!!!!!!
3
0
Draga institutie analfabeta, MILITIA, respecta tricolorul natiunii, natiune care te plateste prea mult, comparativ cu respectul si siguranta pe care le insufli populatiei. Pe orice masina, dar pe absolut orice masina, tricolorul trebuie sa apara in urmatoarea ordine, de sus in jos: albastru, galben, rosu. MILITIA, poti fi tarata in instanta pentru batjocorirea tricolorului.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367