REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Huțucă: 'Am spus STOP unei administrații TOXICE marca PSD'

Huțucă: 'Am spus STOP unei administrații TOXICE marca PSD'

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:00 3466

Candidații PNL Constanța la alegerile parlamentare și-au depus miercuri, 21 octombrie a.c., candidaturile. Cei de pe listele PNL pentru parlamentare vor să se axeze pe dezvoltarea României și pe investiții în domenii precum infrastructură, sănătate, educație, justiție, agricultură, energie, comunicare și nu numai.

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal - Filiala Constanţa, au depus miercuri, 21 octombrie a.c., la Biroul Electoral Judeţean, listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. La eveniment a fost Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța însoțit de toți cei de pe liste. "Vă multumim că sunteți prezenți astăzi la depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Venim cu o echipă câștigătoare. Munca acestei echipe a dus la trei victorii consecutive ale liberalilor. Împreună am câştigat alegerile europarlamentare în 2019, împreună am câştigat în toamna anului trecut la alegerile prezidențiale, alături de președintele Klaus Iohannis şi tot împreună am reușit o victorie istorică la Constanța, când alături de constănțeni, am spus stop abuzurilor, stop blocajelor și stop unei administrații toxice marca PSD. O parte din această echipă câștigătoare conduce astăzi Constanța și Consiliul Județean va conduce autorități publice și va reprezenta constănțenii în Parlamentul României" a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Cu ce viziune merge PNL Constanța în Parlament

Președintele PNL Constanța a vorbit și despre planurile de viitor și viziunea cu care vor să ajungă în Parlamentul României. „Sub sloganul „Dezvoltăm România o să vorbim constănțenilor despre justiție, despre alocarea unor resurse fără precedent, despre investiții în infrastructură rutieră, în sănătate, în educație, în agricultură, în comunicare, în energie. Vom vorbi despre a reconstrui și despre a clădi. PNL vine cu garanții, cu parteneriate strategice, cu competențe și apreciem și mulțumim tuturor românilor care cred în aceste evaluări și ne susțin întotdeauna" a mai adăugat Huțucă.

Septimiu Bourceanu vrea să facă modificări în sistemul sanitar

Prezent la eveniment, Septimiu Bourceanu a vorbit despre ceea ce îl recomandă pentru funcția de senator dar și ce planuri are pentru momentul în care va ajunge în Parlament. Reamintim faptul că Septimiu Bourceanu deschide lista de candidați la Senat, iar Bogdan Huțucă este cap de listă la Camera Deputaților. "Candidez la funcția de senator în Senatul României alături de colegii mei și îmi doresc să activez în comisia de sănătate, în baza experienței mele de conducere a unităților sanitare atât publice cât și private pentru îmbunătățirea legislației în vigoare. Pentru acest lucru voi menține contactul cu oamenii care lucrează în sistem, cu toate instituțiile care activează în sistemul sanitar, cât și cu colegii din parlament pentru a putea îmbunătăți legislația” a declarat Septimiu Bourceanu.

Niculescu dorește punerea în valoare a județului Constanța

George Niculescu a renunțat la funcția de prefect al județului Constanța pentru cea de senator și promite că va rămâne aceiași persoană plină de energie și că va încerca prin toate forțele să pună în valoare potențialul județului Constanța. „Candidez pentru Senatul României, rămân aceiași persoană plină de energie pe care ați cunoscut-o în ultimile 9 luni în care am îndeplinit mandatul de prefect al județului Constanța. Înainte de acest mandat de prefect aveam atenția îndreptată spre domeniul energiei. Județul Constanța este campionul producției de energie din România, avem Centrala Nucleară de la Cernavodă, cel mai mare parc eolian din S-E Europei. Nu putem să nu observăm investițiile din Marea Neagră, gazele off-shore, precum și memorandumul semnat săptămâna trecută în parteneriat cu cei de la compania americană AECOM pentru reactoarele 3 și 4. Cu această energie merg în Parlamentul României. Pentru a pune în valoare tot potențialul economic al județului Constanța” a declarat George - Sergiu Niculescu.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sorry Nu Sustin infectii de Ciuma Galbena de PNL-isti la Parlamentare out din Constanta Nataraii Dracului iar replica daca mai sterge mesajul meu multa Muie sa-i dau cu cacat! De notat pacat ca se retrage Psd-ul din Constanta ii Sustin pe Usr-iisti din Usr Constanta Fuck Ciuma Galbena de PNL-isti Fiar dracului de Nenorociti Tampiti de Ciuma Galbena de PNL-isti! Si Muie lui Replica daca mai sterge mesajul meu lasa-l sa il vada! Nataraii mati din Ziarul Replica!
4
1
Vad ca toata lumea este impotriva candidaturii ca senator a prefectului Niculescu. Fratilor, nu trebuie sa il acuzati direct. Sistemul politic bolnav i-a permis acestui individ sa fie pus pe lista la Senatul Romaniei. Hutuca presedintele pnl constanta doar a fost unul dintre cei lacomi care si-au luat spaga de la socrul lui George Niculescu, care s-a descurcat cum a putut. Deci nu il invinovatiti doar pe el, ci pe toti cei care au fost de acord cu aceasta candidatura impotriva onestitatii si a corectitudinii.
11
0
In afara de Ionut barbu si amantul lui bobel,patrascu andrei,cinne ar putea sa il voteze?
2
0
Nimeni nu o sa-l voteze pe George Niculescu, prefectul, ca senator. Nimeni. Daca nu era scandalul cu studiile false, diploma cumparata si functia de prefect acordata la presiunea lui Bucovala, poate era acum la firma lui de vandut energie electrica.
10
0
DNA sa cerceteze toate ilegalitatile lui George Niculescu. Iar Hutuca, partasul la spaga data de Bucovala, sa-si dea demisia cat mai curand impreuna cu prefectul corupt ! Niste parveniti care isi cumpara orgoliile implinite !
13
1
Prefectul Niculescu, se spune ca ar avea diplomele de studiu cumparate. Este foarte grav daca George Niculescu are diplomele de studii cumparate, fara sa fi avut frecventa. Nu o sa faca nimic pentru Constanta. Nici nu stie sa vorbeasca. Vorbeste fix ca un pui de afacerist care are impresia ca noi, cetatenii, suntem oricum multi si prosti.
15
0
Sa imi iei mielul din bulan sa te faci cocoandan sa ti trag muie din salam...muie bogdan
3
0
Mananci cacat bai Hutuca, o sa faceti cacatul praf , asa cum, dupa un an de zile nu ati facut nimic decat sa ingropati tara asta tot mai mult in datorii. In afara de Psd este vinovat nu mai stiti nimic. Sa nu uitam ca Pnl a mai fost la guvernare si nu a facut nimic nici atunci.
22
3
Niculescu, cel fara nici cea mai mica valoare, zice ca vrea sa aduca valoare Constantei ? Sa nu uitam ca ti-ai cumparat cu bani functiile.
18
1
Daca si fostul prefect isi cumpara functiile cu banii de buzunar a lui Bucovala, nu ma mira ca asa a ajuns Romania in prezent. Asemenea indivizi ar trebui sa isi dea demisia urgent pana nu ii ia DNA.
20
1
Si am zis START unei administratii TOXICE cu BOBE si MITRA, prapastia lumii universitare! Ea da meditatii non stop, el mananca non stop! Saliveaza dupa cantina Parlamentului?
25
1
Ati pus pe lista de senat pe prefectul spagar george niculescu, care in urma cu 1 an si-a cumparat functia de prefect al Constantei cu 56000 euro dati de tata socru, Bucovala, lui Bogdan Hutuca presedinte PNL. Si apoi George niculescu s-a laudat la toti ca Hutuca face ce ii spune el. Ati ajuns cu totii sa dezamagiti. Votam ca prostii ca tot voi cumparati si vindeti posturile !
20
1
Toxic esti tu prostane,poate explici prezenta lui Banias al 2-lea pe lista.O sa o luati in gura fraierilor
18
1
coruptiaucide!!!!
13
1
daca Hutuca ar sta acasa, primul pe lista ar fi Banias?! Vai de mama lor de penelisti!
16
1
Alte lichele cu alte tichi !
16
1
Iar la pro sti, iar! Aveti nevoie de voturi, stim, PSD toxic! Baaaaa, dar voi, voi ce plm faceti? Aaaaa.... s a imprumitat Catuluica pt 3 generatii. Broasca, escrocule, unde sunt fratii tai? Aiti distris si distrigeti tara cu fiecare secunda in care stati la bitoane! Coca voi, ca doctrina, va trageri din boieri, industriasi, ce mai oameno de afaceri! Cu drqu prostimea, in proportie de 95%, cu wc in curte nu gandeste ca voi vreti odar sa va imbigatiti, dar asta este soarta pro stului! Va Fi suparat la 3 luni de la alegeri Ca astia, adic voi, l au mintit!!!
10
2
Ma tu vorbesti! Vezi ce se intampla la tine acasa EFORIE, ai in subordine o cloaca de hoti, ca deputata ce ai facut tu ptr. noi borfasu de fratitu face lege la eforie. Rusinicaaa
8
0
Oare nu vede nimeni ca din partea pnl candideaza bogdan druga? interlop din 4-5 care are afaceri cu victor manea de la pnl... fac blocuri impreuna. asta e viitorul pnl.
15
0
George niculescu este RUSINEA Constantei , fiind ginerele afaceristului Bucovala, este pus pe loc de senator de Pnl? Este o degradare grava a clasei politice. Ati ajuns sa promovati doar bebelusi de bani gata,fii de afaceristi in loc sa promovati oameni de valoare REALA cu studii REALE, si utile Romaniei ! Aratati ca ati ramas la fel, dornici de spagi si foloase necuvenite incasate in baza votului multimii proaste.
22
0
Ati pus capat unei administratii toxice ca sa veniti cu administratia voastra super toxica si flamanda tare dupa mangle si furaciuni
15
1
Bine Bobe, parnaiasule! succes spre Poarta Alba! ca poate te aleg aia sef de celula!
14
0
Ca oameni pusi de PSD in funciti candideaza pentru PNL.
8
0
cuplul de traseisti banias si opreanu? opreanu a cotizat la psd sa isi pastreze functia...O cocota intretinuta
20
0
Toate caricaturile astea asa zis pneliste sunt doar niste apucaturi pesediste care in toata perioada de glorie din republica mazare au mancat la aceeasi masa. Alianta USL traieste, Constanta are un viitor glorios. Sictir jegurilor, o sa vina pulea in pandemie sa va voteze.
11
0
Dati afara si mizeria psd BADESCU LAURENTIU SI DORCEA ALEXANDRU Aceste lepre psd iste sa dispara din ambulanta. Hoti astia au distrus ambulanta. Lepre psd iste imputite. DORCEA ALEXANDRU butoiul de kkt un sifon si un turnator imputit. Afara slugile psd iste
4
4
La ce foame au, o sa rada si covoarele din primarie
13
0
Hutuca graieste toxic, face asta dimineata in oglinda cu siguranta.Pt un necunoscator care ii senul tinutului miinilor in acel fel.Denota oare inteligenta nu nu nu ii cazul.
11
0
va pozati mai ceva ca in reclamele louis vuitton la munca bre ca ailalti parca nu facura nimic bun voi aveti shooting toata ziua echipa lu peste prajit
15
0
Mai bine votam asul de trefla. Mai parnaiasilor, mai lingailor, ia sa va vedem ce o sa faceti
13
1
Vrajeala de campanie electorala... Vorba unui personaj de serial tv: Desertul Sahara o sa ramana dupa voi!
15
0
Cum e posibil sa primiti niste spagari ordinari de la Ovidius in echipa voastra? Aloooo PNL, nu le studiati dosarele inainte?
23
0
Dar ce cauta coruptul de Bobe printre voi?!!!! Mai bine votez USR, rusine pentru asemenea echipa, rusine PNL!
31
1
te strange sacou gigolo
16
0
Cu asa echipa nu votez in veci! Universitarii aia n au ce cauta pe liste iar cei doi tineri....vai de vai!!!
26
1
De PSD eram lamuriti,nici voi,cei de la PNL nu sunteti mai breji!
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218