REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Huţucă îl ceartă pe Făgădău pentru Podul de la Butelii

Huţucă îl ceartă pe Făgădău pentru Podul de la Butelii

Replica API 21 iulie 2018 | 01:37 473

Podul de la Butelii pune la grea încercare nervii constănţenilor. În aşteptarea finalizării reparaţiilor fără sfârşit, constănţenii au cerut în nenumărate rânduri să li se spună clar: cât mai durează până este gata? Acelaşi lucru îl solicită acum şi preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, acesta remarcând şi faptul că: "Pasajul Cumpenei, sau Podul de la Butelii după cum este cunoscut de către constănțeni, este exemplificarea clară a incompetenței actualului primar PSD, Decebal Făgădău".

"O lucrare care trebuia să fie gata în întregime încă de acum câteva luni, transformă zi de zi traficul rutier într-un calvar pentru mii de constănțeni care sunt nevoiți să treacă prin zonă. După ce luni bune șantierul de lucrări a stat abandonat, primarul ne anunță că, până la sfârșitul verii, jumătate de pod va fi gata, după care coșmarul se reia pe banda cealaltă. Domnul primar s-a angajat la începerea lucrărilor, în aprilie 2017, că perioada de execuție va fi mai mică de 12 luni, garantând că Podul de la butelii nu va avea soarta celorlalte proiecte de infrastructură ale Constanței. Iată însă că termenele au trecut, iar domnul Făgădău se face că uită și încearcă să ne ia ochii cu lucruri făcute pe jumătate, cu o mare întârziere și cu costuri mult mai mari. În timp ce în alte orașe în acest interval s-au construit de la zero pasaje subterane și poduri, Primăria Constanța se chinuie doar să asfalteze și să pună parapete pe un pod ce trebuia să fie gata de mult. Așa se întâmplă însă când o administrație PSD croită pe interese economice proprii și de grup încearcă să combine utilul cu plăcutul, oferind contracte firmelor de casă ale partidului. Îi reamintim primarului Decebal Făgădău că răbdarea constănțenilor are limite și că ar trebui să mai scoată capul din birou pentru a vedea problemele reale ale orașului. Politica dânsului de a nu face nimic pentru oraș în ideea că electoratul PSD îl votează oricum din inerția pomenilor și ajutoarelor sociale este una dăunătoare, alterând și cele mai elementare servicii publice și comunitare", declară Bogdan Huţucă.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/in-ce-stadiu-sunt-lucrarile-de-la-pasajul-cumpenei-noi-termene-pentru-finalizare-video-361488/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un cacat in ploaie cearta un cacat ascuns in iarba. Muie hutuca,muie fagadau !
1
0
Pe Hutuca sa l aia grija de primaru din eforie cu care imparte spagile
2
0
Hutuca este un hot incompetent cu diploma, la fel ca seful sau Sica mandolina. Ii fute pe ei grija ce face Fagadau si moare de oftica ca nu are el puterea sa poata fura.
3
1
ai o foame in tine ca esti in stare sa mananci orice cacat sa ajungi la putere , sa ciordesti si tu ceva . Hai la revedere , va incaleca basistii .
4
6
Hutuca un alt borfas PNL-ist care abia asteapta sa puna ei mana pe putere si sa faca ce stiu mai bine,sa fure ,sa ridice tva-ul si ce au facut in 2010
10
9
Dar de ce pula mea au pus borduri de marmura pe pod?
8
4
exact ! foarte bine punctat cine e hutuca?
8
9
Dar cine este Hutuca?
12
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218