REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Huţucă invită USR la guvernare, alături de PNL: 'Este o responsabilitate pe care trebuie să ne-o asumăm împreună'

Huţucă invită USR la guvernare, alături de PNL: 'Este o responsabilitate pe care trebuie să ne-o asumăm împreună'

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:15 387

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, are toate şansele să preia ministerul de Finanţe în noul Guvern PNL. Momentan însă, sunt negocieri cu partidele care au sprijinit trecerea moţiunii, în vederea asigurării unei majorităţi care să valideze noul Executiv. "Sunt negocieri destul de grele, pentru că există opinii divergente între partidele care au sprijinit moţiunea, în ceea ce priveşte mai multe subiecte", a mărturisit deputatul Huţucă.

Hţucă spune că a dat de înţeles colegilor săi că nu şi-ar dori să preia ministerul de Finanţe, considerând că este important să gestioneze alegerile care urmează - localele de la Constanţa - însă, dacă se ia decizia ca el să fie nominalizat, îşi va asuma răspunderea. Legat de asumarea răspunderii, Bogdan Huţucă este de părere că şi USR ar trebui să o facă: "Da, împreună am reuşit să trecem moţiunea, împreună trebuie să trecem proiectul de buget, care este atât de important, împreună trebuie să ne străduim să declanşăm alegerile anticipate", a declarat deputatul constănţean, răspunzând unor întrebări adresate de cotidianul "Replica", iar concluzionând, Huţucă a mai afirmat: "Împreună trebuie să asigurăm guvernarea, este o responsabilitate pe care, personal, cred că trebuie să ne-o asumăm împreună".

"Cred că le-ar prinde bine acest exerciţiu al guvernării", a mai spus Huţucă, referindu-se tot la USR.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca acest domn Hutuca Bogdan de la C-ta are sanse sa ajunga Ministru de Finate,cred ca a mai primit si ceva lecti de finate de la marele Escrocul,Saralatanul,Ordinar,Boroianu Robert Aurel,specialist in fraude, spalari de bani,cu documente false si cu firme falimentate,facut sponzorizari la PNL si PSD,si spaga la ANAF sa fie sutinuti sa ascunda Furaciunile si cu IPJ,DNA,si PCA C-ta,in frunte cu Prc mandarina Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor de Av de casa a structruri mafiote Cosa Nostra de C-ta Medgidia.
0
0
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
3
0
Nu il ia si pe drogatu de la Ceronav?!
5
0
Hutuca tace si face...profesionist...dar chiar ministru....este de neconceput...pnl ul.e in cap cu astfel de nominalizari...dar nici nu are de unde alti oameni
2
0
Pe guvernarea PSD ati mai fost sef ANAF acum pe guvernarea PNL ministru economiei. Da stim profesionist nu oportunist! Oare nu iti este rusine?
9
1
ca de obicei bipezii de constanta fac figura aparte,si desteptul de stelian si hotzomanuca -mare penelist si speranta a democratiei de litoral,Nu intamplator sau fortuit -vorba lu nea cornel-mazarea si porconstantinescul au ajuns stapanii dobrogei.
6
3
Un retard, alianta cu alti retardati... Vai de voi!!!
10
4
Daca faceti bara-bara cu USR o sa votam PSD.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367