REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Huțucă, la întâlnirea TNL: Avem parte de o guvernare incompetentă, inconștientă

Huțucă, la întâlnirea TNL: Avem parte de o guvernare incompetentă, inconștientă

Replica API 11 septembrie 2017 | 22:22 481

Școala Politică TNL a strâns la un loc atât tinerii din întreaga țară, cât și o parte din seniori. Nu de alta, dar peste o lună au loc alegeri la nivel de organizație de tineret, iar cei care râvnesc la conducere au avut o ocazie bună să își facă campanie printre membri. Desigur, liderul PNL Constanța a ținut un discurs prin care a criticat Guvernul, și li s-a adresat tinerilor politicieni numindu-i "o resursă vitală".

„Am venit la acest eveniment cu o stare oarecum controversată: cu multă încredere, dar și cu multe așteptări. Datorită faptului că sunt conștient că dumneavoastră reprezentați o resursă vitală pentru dezvoltarea PNL. Din păcate, trăim niște momente destul de grele. PNL se află în opoziție, avem parte de o guvernare incompetentă, inconștientă, dar mai ales indiferentă față de tot ce înseamnă dezvoltare durabilă, față de orice fel de decizie care afectează generațiile viitoare și din acest punct de vedere sunt conștient că activitățile, evenimentele, programele pe care le propuneți nu sunt deloc de neglijat și dau foarte multă credibilitate PNL”, a spus Bogdan Huțucă.

Se conturează viitoarea conducere TNL?

Adunarea tinerilor are loc cu doar o lună și puțin înainte de congresul acestora prin care vor decide noua conducere a TNL. Chiar în cursul zilei de sâmbătă și-a anunțat oficial candidatura Glad-Aurel Varga, actual deputat. Pe de altă parte, surse interne PNL au confirmat pentru "Replica" și contracandidatul acestuia, care, din câte se pare, s-ar afla printre favoriți. Este vorba de tânăra Mara Mareș, care s-a remarcat în opinia publică pentru faptul că la doar 24 de ani a ajuns deputat. Chiar dacă Ludovic Orban a anunțat public că nu va anunța cine este candidatul favorit pentru conducerea tineretului liberal, aceleași surse spun că acesta înclină spre varianta feminină. Acesta a fost surprins într-o fotografie cu tânăra liberală la finalul dezbaterilor din cadrul Școlii Politice TNL.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a remarcat pentru ca ,,la doar 24 de ani a ajuns deputat !'' Noaptea mintii , bre ! Bine , stim cum ajung aceste pitipoance ,,favorite'' , dar , sa se si declare public , ca o anumita favorita , ajunsa deputata , pentru ca cineva anume a pus-o pe o lista de rapandule , care au capusat partidul , deja ne revolta ! Ca vrea sacalul asta lesinat de Orban s-o puna si sefa peste tinerii limbrici din subordine , iarasi tine de lista pe care o fac astia care vor duce partidul alaturi de PNTCD ! De ce ar vota electorii un asemenea partid ? Merita ? Un smecher - idiot de altfel - face o lista ...
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218