REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Huţucă, mesaj pentru Făgădău: 'Aţi lăsat oraşul pradă mizeriei, țânțarilor și ruinei'

Huţucă, mesaj pentru Făgădău: 'Aţi lăsat oraşul pradă mizeriei, țânțarilor și ruinei'

Replica API 30 august 2018 | 01:16 349

Deputatul PNL Bogdan Huţucă îl acuză pe primarul Constanţei, Decebal Făgădău, că a lăsat oraşul "pradă mizeriei, țânțarilor și ruinei".

"Constănțenii au ajuns la limita răbdării, iar nemulțumirile lor nu sunt plăsmuiri politice, așa cum obișnuiți să vă justificați orice eșec.

Oamenii sunt supărați că nu pot ieși afară seara din casă, că nu pot merge cu copiii în parcuri (alea două-trei câte ne-au mai rămas) din cauza țânțarilor. Oamenii sunt supărați pentru că străzile și trotuarele sunt murdare, că parcurile sunt pârloage uscate, iar locurile de joacă sunt pericol public.

Domnule primar, renunțați la straiele de gală în care pozați în fața turiștilor din Mamaia și reveniți în Constanța reală, acolo unde în doi ani de mandat nu ați făcut nimic", îi transmite Huţucă lui Făgădău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ioropene sa-i mananci poowla la tata!
1
0
Ori psd ori alde tot un drak! Doua panarame penale.
0
1
chiar daca esti seropozitiv , nu esti acceptat oriunde .Ce sa-ti suga tie , laba trista , tu de foame nu ai ce sa te caci . Sa-mi bag pula in ma-ta , iar pe tine sa te faca o posta orala psd-istii . Dar sa te speli bine pe dinti !
1
3
Toti postacii pesedei sa-mi suga cacatul !
3
3
insistent va rog nu mai priviti in oglinda dnle hutuca prima si ultima afirmatie chiar vi se potrivesc de minune. si asta ii firesc sa vedeti in oglinda. urmatori 4ani tot in opozitie veti fi va asiiiigur de asta
3
1
totmuiepsd
5
4
Toata clasa politica din Romania este datoare fata de acest popor! De la revolutie si pana acum politicienii romani nu au facut decat sa fure si sa traga pe dreapta peentru ei si familiile lor! PSD pe primul loc. La mare, mare departare se-nsiruie PNL, ALDE, UNPR..samd.
7
1
Estitare prost cred ca si mata s-a futut cu nebunii si a fatat un idiot ca tine. Eu boul baltii sunt bugetar si iti dau muie si tie si intregii tale familii de asistati sociali, drogati si curve.
2
4
Niciunul, dar absolut nici unul de la revolutie incoace nu a facut ceva ptr oras si cetateni. Nu mai trebuie primar de la partide. De la nici unul, ne trebuie un independent
9
2
E prost tare, ori e PSD fan ori bugetar sau pensionar special.
6
3
ma-ta s-a futut cu cei fugiti de la socola , a crezut ca sunt americani , si a fatat un cacat cu chip de om . Noroc ca ai gura mare sa ne putem baga pula in gura ta ! .....asta dupa ce i-o tragem ma-tii in cur , sa nu mai fete alti retarzi ca tine.
4
6
Ce le mai place sa se auda vorbind. Multe vorbe goale, treceti la treaba.
11
0
toate partidele , aceiasi mizerie !
8
5
fagadau multa , multa muie, cel maprost primar, nu a facut nimic, mai alegeti-l ca va da pui
13
5
Sunt absolut sigur ca acest porc nu ar fi facut altceva decat hotul fagadau. Muie hutuca,muie fagadau,muie dragnea,muie pesede !!!
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367