REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Huţucă: Nu cred că există partid în Europa care să aibă aceeași mentalitate de mafie precum PSD

Huţucă: Nu cred că există partid în Europa care să aibă aceeași mentalitate de mafie precum PSD

Replica API 21 octombrie 2019 | 00:00 254

Deputatul PNL Bogdan Huţucă reacţionează în scandalul momentului: TAROM, afirmând că: "Nu cred că există partid în Europa care să aibă aceeași mentalitate de mafie precum PSD".

"Acum, după ce moțiunea a picat, fosta șefă a TAROM îl acuză pe ministrul Transporturilor, pe domnul Cuc, că i-a cerut ca în ziua moțiunii avioanele companiei care veneau spre București să rămână la sol. Motivul? Pesediștii sperau că astfel parlamentarii opoziției care vin din orașe cu aeroport nu vor putea vota, astfel că guvernul Dăncilă nu va fi demis. Pesediștii erau dispuși să afecteze ditamai compania națională și să-îi bată joc de mii de pasageri. Mentalitate de mafioți, nu?", afimră Bogdan Huţucă.

"Evident, Cuc a negat povestea, doar că... supriză! În media au apărut imagini cu ditamai ministrul Răzvan Cuc acasă la șefa de la Tarom, chiar în seara de dinaintea moțiunii. Cuc ne zice că au vorbit despre vreme. Eu nu prea îl cred și pare că nici procurorii DNA nu îl cred, căci au lansat o anchetă", a mai adăugat deputatul constănţean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar tu ce curat esti bai Hutuca. Pus de ponta in functii inalte. Taci dracu din gura. Mi ar fi rusine.
1
0
Eu l am votat pe Rares Bogdan sa ne reprezinte in Parlamentul Europei. Iar el chiuleste de la serviciu si se afla ia tara la impartirea ciolanului!
10
1
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
7
3
Ma gainarilor mafia are un cod al onoarei,voi le vinde-ti si pe mamele voastre pentru un comision sau un contract cu statul Abia astept sa scapam de o parte din voi la anul! Ati distrus Constanta noastra frumoasa Psd,pnl,pmp,alde aceeiasi gainari,aceeasi mizerie
9
2
Si pe Vrabie nu e tot hot de motorina
5
2
Elena Udrea presedintele Romaniei si Traian Basecu prim ministru este cea
4
1
vaiii ptiu sa nu te deochi ce curati sunteti voi astilalti hai s----r
6
0
vai vai nu mai spuneti afara cea ce vedeti in propriul partid nu ii ok.credetima am fost si la PMP si acolo sint laudarosi ca dvs.
6
0
UITA- TE IN STANGA SI IN DREAPTA TA SI VEZI CE OAMENI AI ! SI DUPA ACEEA VORBESTE !SUNTETI O RUSINE A POPORULUI ROMAN !
15
1
Degeaba da Hutuca din gura, daca ei sunt atat de curati si potenti, sa-si puna guvernul, ca asta asteapta cetatenii nu vorbe goale. Sunt salarii si pensii de platit, probleme de rezolvat.
12
1
Langa tine,e Delicoti,hot de motorina...nu stiai ?
13
1
Acelasi partid care va numise tot pe dvs sef anaf. Asa mentalitate mafiota nici noi nu credem sa mai vedem in Europa
16
1
Sa nu ne pronuntam asa hazardat in campanie. Erau unii prin 2004-2012 care au guvernat tot ca mafiotii. Dar se pare ca pentru ei justitia se misca mai lent.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614