REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

HUȚUCĂ: Stelian Ion se AUTODETONEAZĂ în fiecare zi

HUȚUCĂ: Stelian Ion se AUTODETONEAZĂ în fiecare zi

Replica API 20 august 2020 | 00:23 1736

Alegerile locale din acest an sunt vitale, privind modul în care vrem să proiectăm următorii 10 ani pentru municipiul și județul Constanța, spune președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

”Adversarul nostru este PSD, iar direcția noastră va continua să arate oamenilor ce a însemnat dezastrul administrativ al PSD în Constanța. Observăm aproape zilnic faptul că Stelian Ion se încăpățânează să creadă că, atacând PNL, va obține respectul celor de la PSD. Când nu vii cu niciun proiect pentru oraș și te concentrezi doar pe circ, doar direcționezi voturi spre PS”, a mai precizat deputatul.

Liberalul îl consideră pe Stelian Ion vânător de vrăjitoare, în loc să ofere soluții și un program electoral eficient. ”Cu tot respectul, mă aștept de la un tânăr să vină cu programul său electoral să îi convingă pe alegători că are viziune pentru o dezvoltare, pe termen lung, a municipiului Constanța. Pentru noi, dar mai ales pentru electoratul constănțean, acest tip de politician gen Gigi Contra, este toxic și e paradoxal când USR e partener al PNL-ului împotriva PSD la București și nu numai. În timp ce candidatul PNL vorbește despre proiecte, despre soluții și dezvoltare, domnul Stelian Ion este un fel de vânător de vrăjitoare. Doresc să închei într-o notă prietenoasă, afirmând că acest discurs distructiv este ceea ce aștepta PSD. Dacă vă convine să fiți încă 4 ani doar un ”protestatar de lux”, acest lucru rămâne la alegerea dumneavoastră!”, a conchis Huțucă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hutuca,tu oare cate voturi sau procente ai scoate,daca ai candida la functia de primar al Constantei? Ne inchipuim cate,de-aia nici nu candidezi!
0
0
ce nu intelegeti, Fagadau si Stelian Ion oamenii lui Mazare, normal sa injure pe altii si nu intre ei.
0
0
ZICI DT DLNE HUTUCA,DAR NICI CU PENSIONARU CHITAC NU NE ESTE RUSINE.LASATINE DNLE DRAG SINTEM SATUI DE HAHAT ATITA BINE FACUT DE GUVERNUL MEU.CHIAR DVS CE PROIECTE AVETI NU DE ALTA DAR CRED CA RIDICATI LUNAR LEAFA DIN PARLAMENT.SI MA BAZEZ PE DVS CA NU II DEGEABA DEGEABA.MACAR FLATULATI ACOLO IN SALA DIN CIND IN CIND
1
0
in loc sa se ajute la Constanta PNL cu USRPLUS se impung si se batjocoresc. Evident castiga PSD!
3
0
Nu are dreptul sa comenteze atat timp cat gireaza un om lipsit de caracter si profesionalism la Primaria Constanta
6
0
Pentru o caciula de voturi ai acceptat ca un dusman al membrilor PNL sa candideze la primarie. Cum este posibil sa validezi candidat la primarie din partea PNL fara acordul organizatiei locale, un primar in functie de la alt partid care pana acum a terorizat membrii PNL. Nu erai in partidul lui erai dusmanul lui. Poate ai bunul simt si ne raspunzi.
5
0
Ati vazut lista cu somitatile propuse de Fagadau pentru consiliul local? Numai amante si yes-mani!
11
1
Hutuca acesta este cel despre care se scria in urma cu cativa in acest articol ordinea.ro claudiu-palaz-sa-ti-fie-rusine-bogdan-hutuca Adica omul lui Ponta?
9
0
Il recomanda Mazare.
7
1
USR sunt tinerii circari di politica romaneasca. Ce a facut dl Stelian asta in viata sa il recomande primar al Constantei, in afara de faptul ca a reusit sa ia o garsonieta de la ANL?
8
8
pnl egal psd in Constanta. Hutuca este zero ca politician. Mai este si sclavul lui Felix Stroe si compania. USL-ul este in floare la Constanta.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614