REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

I-a dat foc la gard vânzătoarei pentru că nu a vrut să îi dea băutură pe datorie

I-a dat foc la gard vânzătoarei pentru că nu a vrut să îi dea băutură pe datorie

Replica API 30 mai 2020 | 00:06 2282

Situaţie incendiară: din cauza unei beri, se putea ajunge la o adevărată tragedie. Georgian A., după ce a rămas fără bani, a rugat-o pe vânzătoarea de la magazinul din apropierea domiciliului să îi dea o bere pe datorie, însă aceasta a luat legătura telefonic cu administratorul societății, căruia i-a expus situația și l-a rugat să discute cu clientul. Cu această ocazie, cel din urmă i-a adresat mai multe injurii și l-a amenințat că îi va da foc la casa concubinei sale, locuință cu care se învecinează de altfel.

Cum s-au petrecut faptele

În ziua incidentului, inculpatul a mers la magazin unde, împreună cu mai mulți prieteni, a consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, rămânând fără bani, inculpatul a rugat-o pe vânzătoarea de la acel magazin, să îi dea o bere pe datorie însă aceasta a luat legătura telefonic cu administratorul societății, căruia i-a expus situația și 1-a rugat să discute cu inculpatul. Cu această ocazie Georgian A. i-a adresat mai multe injurii și 1-a amenințat că îi va da foc la casa concubinei sale, locuință cu care se învecinează de altfel.

Cu ajutorul unei brichete, a dat foc la gard

În jurul orei 19, inculpatul s-a îndreptat spre domiciliul său cu scopul de a pune în aplicare amenințările. Astfel, a intrat în curtea locuinței și s-a deplasat în spatele acesteia, unde, cu ajutorul unei brichete, a aprins stuful care acoperea gardul despărțitor dintre cele două proprietăți și a fugit de la fața locului.

În scurt timp focul a fost observat de către vecini care s-au deplasat la locul cu pricina și au reușit să stingă incendiul. În urma cercetării la fața locului s-a stabilit lui B.M. iar gardul cu pricina a ars în proporție de 80%.

Inculpatul şi-a recunoscut fapta

Inculpatul a cooperat cu organele de cercetare penală, în cursul urmăririi penale recunoscând faptele imputate acesta reparând prejudiciul cauzând părții vătămate.

Instanţa a decis condamnarea inculpatului la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce titlu tampit...I-A DAT FOC LA GARD VANZATOAREI.!?!
3
1
auzi cu suspendare , sa va dau muie cu justitia voastra de kkt cu tot
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920