REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

I-auziţi: 'NU am mai BĂTUT-O de 7 ani, am făcut-o doar MOLDOVEANCĂ PROASTĂ'

I-auziţi: 'NU am mai BĂTUT-O de 7 ani, am făcut-o doar MOLDOVEANCĂ PROASTĂ'

Replica API 19 octombrie 2020 | 00:00 4595

Un bărbat aflat în proces de divorţ cu soţia sa s-ar fi deplasat, în urmă cu câteva zile, la locul de muncă al acesteia pentru a o ruga să se întoarcă acasă. Deşi femeia a refuzat şi l-a rugat pe individ să plece, acesta a ameninţat-o şi a insultat-o. Pentru că bărbatul a exercitat asupra victimei agresiuni verbale, psihice, dar şi fizice, femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecţie. Astfel, Judecătoria Constanţa a decis ca pe numele individului să fie emis ordinul pentru o perioadă de 3 luni de zile, decizia putând fi atacată în instanţă.

Motivul discordiei

Potrivit anchetatorilor, cei doi sunt căsătoriţi de 25 de ani şi au împreună doi copii, dintre care unul minor. Fiind audiată, femeia a declarat că îi este teamă să meargă singură pe stradă, pârâtul profitând de orice situație pentru a-i strica liniștea. Întrebată de ce a plecat de acasă, femeia a precizat că s-a certat cu G.L. din cauza fiicei “pe care am văzut-o că fumează la Tomis, afară, o țigară mare, moment în care am simțit ca mă sufoc. Au mai existat și alte discuții acasă.” Reclamanta susține că pârâtul i-a comunicat că ori este a lui, ori a nimănui și, de frică, solicită emiterea ordinului de protecție. La rândul său, pârâtul a declarat în faţa instanţei că nu a mai bătut-o pe femeie de 6-7 ani. „Eu am fost agresiv verbal, în sensul că i-am adresat cuvinte grele, de exemplu „moldoveancă proastă”, cuvinte jignitoare, însă nu am amenințat-o”, a susţinut bărbatul, potrivit anchetatorilor.

Pârâtul nu a negat că a fost violent

Apărătorul reclamantei solicită instanței admiterea ordinului de protecție, astfel cum a fost formulat și precizat . Din probele administrate, pârâtul nu a negat aceste aspecte, a apreciat că doar una dintre formele de violență au fost exercitate și a susținut că violența fizică a existat doar sporadic și demult. Apărătorul femeii consideră că nu sunt acte ce pot fi îngăduite, cererea fiind pe deplin admisibilă și probată şi solicită instanței să dispună obligarea bărbatului la păstrarea unei distanţe rezonabile față de victimă, de locuința actuală a acesteia și locul de muncă.

Instanţa a decis: individul a hărţuit-o pe victimă

Având în vedere probele administrate, Reprezentantul Ministerului Public apreciază că există indicii de acte de violență psihologică, astfel încât, având în vedere și poziția de recunoaștere a pârâtului, care nu a negat faptul că timp de 3 ore a stat la locul de muncă al femeii și a hărțuit-o pe aceasta psihologic, apreciază că se impune admiterea cererii și emiterea ordinului de protecție, astfel cum a fost precizat , respectiv doar cu privire la reclamantă , în sensul obligării individului de a păstra o distanța față de aceasta, față de locuința reclamantei și interzicerea oricărui contact telefonic.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moldovencele sunt cele mai bune, stiu sa futa cel mai bine, mai ales cele din Vaslui.
2
3
moldoveanca prosta zici,tirlane?du.te atunci cu o mache je.oasa,o turcoaica larga si laliie care sa ti.o dea din an in paste,o dobrogeanca frigica sa vezi cam care e deosebirea,mirletzule!
4
10
Intai de toate ti -e sotie,imbecilule ,ca e moldoveanca sau ce o fi, e proasta doar ca a stat langa un individ ca tine. In compensatie ti-ar prinde bine vreo 6-7 ani de reeducare.
7
7
Moldoveanca proasta e pleonasm!
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367