REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

I s-a făcut rău la volan și a provocat HAOS: a avariat și un autobuz!

I s-a făcut rău la volan și a provocat HAOS: a avariat și un autobuz!

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:07 659

Un accident rutier s-a petrecut în dimineața de vineri, 9 noiembrie, pe strada Dezrobirii, în dreptul școlii nr. 23. Potrivit primelor informații, este vorba despre un autoturism care a intrat în coliziune cu un autobuz.

Update: Unui șofer i s-a făcut rău la volan!

Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut vineri, 9 noiembrie, în jurul orei 8.10, când un bărbat, de 34 de ani, a condus un autoturism, pe strada Dezrobirii din Constanţa, pe banda nr. 2, dinspre strada Baba Novac către bukevardul I.C.Brătianu şi, ajungând în dreptul staţiei RATC de la școala nr. 23, din cauza unor afecţiuni medicale, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 56 ani, în aceeaşi direcţie de mers. În urma coliziunii, primul auto a fost proiectat, către dreapta, într-un autobuz ce se afla oprit în staţie.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto.

Polițiștii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat de analfabet esti ar trebui data o lege sa pleci definitiv in Anglia ! Mai scapam de un tiganoi !
2
0
Unii dintre voi nici n ati citit articolul, dar comentati fara cap.
2
0
Nu mai vb cei care nu stiti nimic de condus
2
0
Ar trebui sa se dea...se scrie. Mai departe nu ti mai zic ca esti praf la limba romana! Chiar nu stiu cum ai luat permisul de conducere!
3
0
A-e trebuii sa se deie o lege ca ce-i peste 60 de ani sa nu mai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 27 de ani
2
8
A fumat etnobotanice
3
2
Deci, ca la logica de clasa 8. Unui sofer i s-a facut rau si a intrat intr-o alta masina pe care A IMPINS-O intr-un autobuz. Dupa ce logica defecta este al 3-lea vinovat ?
4
0
Dar de fatalaul ala de 34 ani care n-are ce sa caute sa conduca autovehicule nu ziceti nimic? Ati sarit cu totii pe soferul de autobuz care n-are nici o vina!!!
5
1
Uite motivul pt care se conduce atat de prost in Constanta, oameni inconstienti ce aleg sa dea spaga decat sa se implice putin pt a lua permisul pe buna dreptate.
3
3
asa e mai axa pulii, nu oricine e sofer de autobuz ci numai prostii condmanati ptr port ilegal de creier ca tine, hai jet si la cioc. PS ptr habarnistii comentatori - in cazul de fata autobuzul era OPRIT IN STATIE, iar ala a intrat in el din ricoseu
5
2
Pentru cine a facut scoala stie ca mijloacele de transport au prioritate.
11
5
Pt. Axa ,majoritatea soferilor de autobuz au fost niste papagali de vatmani.
4
14
Mda, cretin e tactu ca a facut bou din tine.Nu oricine e sofer de autobuz, bolovane.
14
2
La ct se ia permise pe spaga de aceea se intmpla multe in trafic si eu tot pe spaga am luat la ct prin intermediari
5
7
din foto nu rezulta ca soferul de autobuz are vreo vina
12
3
cei mai cretini oameni sunt astia de la autobuze , nu acorda prioritate, nu se asigura , ii doare fix undeva ca sunt in autobuz .daca citeste vreun cretin de sofer de autobuz asta , sa stiti ca se intoarce roata imbecililor
10
25

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218