REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

I s-a îndeplinit visul! Individul din Valu care URLA că vrea să facă puşcărie în România, băgat după gratii

I s-a îndeplinit visul! Individul din Valu care URLA că vrea să facă puşcărie în România, băgat după gratii

Replica API 5 octombrie 2016 | 00:00 773

Susţinea că în Anglia există oameni care vor să-l taie

Susţinea că în Anglia există oameni care vor să-l taie

Anton Petcu

La începutul verii anului 2015 urla că vrea în România, să facă puşcărie, spunea că a furat în ţară de a rupt, că-şi recunoaşte vina numai să ajungă în ţară. Este vorba despre Anton Petcu, de 21 de ani, din Valu lui Traian, care se afla în Anglia la acea dată, crezând că există acolo persoane ce vor să-l taie. Dar iată că visul i s-a îndeplinit, dacă putem spune aşa. A ajuns în ţară şi s-a pus din nou pe furat, acum ajungând după gratii.

În urma cercetărilor efectuate în cazul unor infracţiuni de furt, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 l-au depistat pe Anton Petcu, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Valu lui Traian, bănuit de comiterea faptelor. Tânărul ar fi sustras o bicicletă din scara unui bloc în luna decembrie a anului 2015 iar în vara anului 2016, în iulie şi august, ar fi sustras mai multe bunuri din două autoturisme, dintre care unul cu numere de Galaţi. Faţă de cel în cauză s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, fiind introdus în arestul IPJ Constanţa, iar la data de 4.10.2016 a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Precizăm că Anton Petcu a locuit o perioadă în Valu lui Traian, acolo unde a spart mai multe locuinţe şi a furat din autoturisme, mai multe dosare de cercetare penală fiind întocmite pe numele lui. Pe 25.11.2015 a fost trimis în judecată pentru furt, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanţa, parte vătămată fiind Ramona C. Însă, încă din ianuarie 2016 şi până în iunie, cauza a tot fost amânată din pricina lipsei inculpatului, după care şi a părţii vătămate. Excentric din fire, Anton Petcu nu avea cum să nu se facă remarcat, oamenii din Valu ştiindu-l ca „ăla cu creastă mare şi cercei mulţi”.

Pe 13 iunie, a apărut un apel disperat la Primăria Constanţa, prin care tânărul de numai 21 de ani solicita autortităţilor să-l aducă în ţară întrucât va fi omorât! „Mă numesc Petcu Anton, născut pe 23.03.1995. Vreau să mă predau pentru infracţiunile care le-am făcut! Sunt într-un centru de imigrări din Anglia. Vă rog, ajutaţi-mă să vin acasă şi să îmi ispăşesc pedeapsa. Nu mai rezist să stau aici, înnebunesc!!! Lumea vrea să mă bată! Aud cum vorbesc despre mine că urmează să mă taie şi să mă trimită pe bucăţi acasă!

Vă rog, mă predau de bună voie şi îmi asum greşelile care le-am făcut şi sunt dispus să îmi ispăşesc toată sentinţa dacă e nevoie! Vă rog, ajutaţi-mă! Spuneţi-mi, ce pot face să îmi ispăşesc pedeapsa în România? Am furat 10 mii de euro de la un om şi cred că acum e aici şi vrea să îmi vândă ficatul ca să îşi recupereze banii. Vă rog, ajutaţi-mă cumva!”, este mesajul lui. Şi, iată că a reuşit să ajungă în Constanţa, iar în iulie şi august a furat din nou.

Liliana CHIRU

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/exclusiv-un-infractor-din-valu-lui-traian-vrea-sa-se-predea-de-teama-ca-va-fi-omorat-in-anglia-279434/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102