REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iancu Cușu își mai TRAGE un hotel în Mamaia

Iancu Cușu își mai TRAGE un hotel în Mamaia

Replica API 5 iunie 2020 | 00:28 9733

Afaceristul Iancu Cușu dezvoltă un nou proiect imobiliar, de data aceasta în Mamaia. Acesta a primit undă verde pentru construire imobil D+P+5E, ce constă în centru educațional pentru copii grădiniță, loc de joacă, after school cu loc de luat masa, împrejmuire teren și organizare de șantier. Acesta va fi situat pe bulevardul Mamaia 407, zona hotelului Dona.

Nu este la prima investiție în Mamaia

Societatea lui Iancu Cuşu, Real Estate Investment SRL, s-a aflat de mai multe ori în atenţia consilierilor locali, solicitând aprobarea PUD pentru construire imobil S+P+5-8E - hotel-apartament, staţiunea Mamaia, zona Pinguin, însă de fiecare dată a primit răspuns negativ. Cuşu a elaborat un PUD prin intermediul căruia voia sa vină cu modificări la regimul construcţiei.

Zona unde firma SC Real Estate Investment SRL să facă hotelul cu 8 etaje

Din planşele pentru proiectul iniţiat de SC Real Estate Investment SRL se poate sesiza cu uşurinţă că terenul apare ca fiind spaţiu verde, acesta fiind, cel mai probabil, motivul pentru care a fost respins. De asemenea, terenul este la stradă (bulevardul care traversează Mamaia). Cuşu s-a resemnat, aşa că va demara construcţia conform PUZ-ului aprobat în 2013.

Roxana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incep usor usor sa apara efectele cipanizarii statiunii, stati linistiti. In cativa ani va deveni un banal cartier, arid si mizerabil.
4
0
Ah, nu ma, o sa lase spatiu verde ca vrea pula voastra ca deh sunteti cetateni. Mai du-va in mortii vostri de oligofreni care doar sa comentati stiti, eventual sa va subinchirieze gratis terenul voua sa stati cu paturile la iarba verde in mamaia, labagii infecti ce sunteti! Mars la padurea babadag daca vreti verdeata, aici e statiune si e normal sa se dezvolte ansambluri in zona!
3
9
Termina cu distrugerea spatiului verde. Ai destule proprietati.
9
2
alo, ba.., zdreanta legionara si impoutita de machidon oligofren ce eti... vezi ca voi ocupati functii la dstat la mana intinsa. Munca ioc , bani cat mai multi, daca se poate si functii..a mahidonul daca nu e fudul si ingamfat nu este prost destul. Nu v-ar mai muri mult inainte naparcilor! Mai e putin...
12
5
ba jegurior! mamaia e statiune bai nu carier! de ce sa faceti blocuri aolo? si statiune unde ba? futuva n gat de ahtiati dupa bani!!!
14
0
Sa traiasca tovarasul fagadau sa construiasca si pe bulevard apoi in sensurile giratorii
6
0
Caut informator de preferabil ospatar!
10
1
In lacomia lor machedonii au reusit sa-si taie unii altora craca de sub picior. Mai vine pulea in vacanta, ca sa stea in betoanele voastre, parca esti in militari sau berceni, asa arata.
23
1
In curind, de atitea betoane, Mamaia se va scufunda.S-au distru toate spatiile verzi. Nu mai poti verea marea si nici ghiolul.Au distrus tot pentru a ridica niste cazemate care stau goale noua luni pe an.
22
0
Decat sa comentati de invidie,cand nu mai puteti cu patronii,investitorii,exploatatorii votati pentru un mandat PCRul ,nationalizam,stabilizam,le confiscam averile,le footem femeile....
10
9
Sa sugeti puletele la toti armanii. Mucaniloooooor la mana intinsa
9
34
Construiesti dinchiriile incasate de la sediile ANAF.
20
0
avind in vedere ca este un bun investitor si nu e un mafiot sa fie lasat sa isi faca mafiotilor terminati cu comentarile pe criza asta locuri de munca atit pentru constructor cit si dupa ce se termina sint uni oameni parveniti care ii invidiaza asa din tot sufletul pe localnici chiar si ziaristi
4
19
Cati metri de la malul apei este proprietatea statului? Care este coeficientul de retragere de la limita terenului?
21
1
Nu va mai saturati calicilor. Construiti blocuri si hoteluri. La spatiile verzi sa nu va ganditi.
29
0
sa nu cada malul lacului cu atatea constructii ? vezi ieri cum a fugit pamantul cu case cu tot in norvegia
23
0
hotel dupa hotel. Faci niste donatii la Usereu si dupa 2020 construiesti in continuare unde vrei. Astia de la Usereu se dau virgini asa ca suna l pe Dusu de la Celco si iti spune el cui sa donezi.
21
3
Am fost ieri la o plimbare prin statiune au rasarit o gramada de blocuri pirin parcari si pe spatiul verde . Bataie de joc a disparut aproape tot spatiul verde
34
0
Betoane cipane ghiorlane
37
1
Deja vu, betoane betoane.
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102