REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ianis Hagi a dat două goluri și o pasă de gol pentru Genk, dar e dezamăgit: "Nu pot să fiu fericit"

Ianis Hagi a dat două goluri și o pasă de gol pentru Genk, dar e dezamăgit: "Nu pot să fiu fericit"

Replica API 30 septembrie 2019 | 00:00 435

Ceea ce ar fi trebuit să fie o seară minunată pentru Ianis Hagi s-a transformat într-o dezamăgire. Sau cel puțin asta este părerea mijlocașului lui Genk, care a dat două goluri și o pasă de gol în meciul cu St Truiden.

Și ar avea dreptate dacă ne gândim la faptul că echipa sa a condus cu 3-0. Astfel, Genk cele 3 puncte, care puteau fi adjudecate datorită lui Ianis.

"E foarte dezamăgitor să plec de pe stadion cu nimic. Noi am jucat foarte bine în prima oră, planul antrenorului a funcționat și am avut energir pozitivă. Dar apoi arbitrul a oprit meciul. Un sfert de oră după aceea, în vestiar, am fost scoși din ritm. E păcat că s-a întâmplat asta. Meciul trebuie să țină 90 de minute...e greu să găsesc cuvinte pentru asta. Nu pot să fiu fericit pentru golurile mele pentru că plecăm acasă cu nimic. Asemenea lucruri nu ar trebui să se întâmple în fotbal", a spus Ianis Hagi pentru voetbalkrant, conform Digisport.ro.

Ianis Hagi a avut o evoluție entuziasmantă în St. Truiden - Genk. Mai întâi, a centrat din corner pentru golul lui Theo Bongonda, iar apoi a transformat două lovituri de la 11 metri. Interesant este că pe una a bătut-o cu stângul și pe cealaltă cu dreptul.

A urmat apoi un adevărat haos pe stadion. Meciul a fost întrerupt după ce fanii celor de la St. Truiden au început să arunce cu diverse obiecte în teren. Partida s-a reluat după aproape un sfert de oră. După reluarea partidei, gazdele au reușit o revenire incredibilă și au marcat trei goluri în 25 de minute. Două dintre goluri au fost înscrise de Yohan Boli, fratele lui Kevin Boli.

Meciul a fost întrerupt definitiv în minutul 88, din cauza comportamentului suporterilor ambelor echipe. Scorul a fost 3-3, după ce echipa lui Ianis Hagi a reușit să țină de un avantaj de trei goluri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai...! Ce mai goluri... !?
4
2
iarasi de mascariciul asta e vorba ? zici ca a dat doua goluri din actiune. Mare taraboi pr nimic. Valoarea sa e de liga a treia , poate.
4
2
Mai lasati-ne cu asta ca n-are valoare e mediocru
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614