REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ianis Hagi a refuzat o ofertă fabuloasă: „Ar fi avut atât de mulţi bani încât se putea lăsa de fotbal”

Ianis Hagi a refuzat o ofertă fabuloasă: „Ar fi avut atât de mulţi bani încât se putea lăsa de fotbal”

Replica API 23 decembrie 2019 | 00:00 409

Gheorghe Popescu, președintele celor de la Viitorul, a dezvăluit că Ianis Hagi (21 de ani) a avut în vară o ofertă financiară mult mai bună decât cea de la Genk, însă a luat decizia să meargă la formația belgiană.

„Financiar, cu siguranţă putea face o alegere mai bună. Ianis putea să semneze un contract de cinci ori mai mare decât a semnat. Din punct de vedere financiar. Clubul putea să ia de trei ori mai mult decât a luat.

Eu întotdeauna am zis că viaţa şi fotbalul, la un moment dat, îl vor răsplăti pe Ianis pentru alegerea pe care a făcut-o, aşa ar fi normal. În momentul în care ar fi semnat contractul cu altă echipă, din punct de vedere financiar viaţa lui ar fi fost rezolvată. La 24 de ani, Ianis putea avea atât de mulţi bani încât putea să se lase de fotbal”, a spus Gheorghe Popescu la TV Telekom Sport.

„Baciul” laudă decizia nepotului său: „Ca să iei o astfel de hotărâre şi o astfel de decizie la 20 de ani, trebuie să dai dovadă de multă maturitate şi multă dragoste pentru fotbal. El a dat. Şi mă gândesc că fotbalul, în mod normal, ar trebui la un moment dat să îl răsplătească.

Bineînţeles, nu poate să stea în fotoliu, acasă, şi să aştepte să îl răsplătească fotbalul. Trebuie să muncească, să se bată pentru locul pe care trebuie să îl ocupe la Genk. Este un campionat formator, Genk este o echipă care a format jucători şi a dat jucători către mari cluburi din Europa, ăsta a fost şi unul dintre motivele pentru care Ianis a ales Genk”.

800.000 de euro pe sezon e salariul lui Ianis la Genk

Cel mai probabil, oferta la care face referire Popescu e a rușilor de la ȚSKA Moscova. Presa rusă scria la momentul respectiv că ȚSKA ar vrea să plătească 12 milioane de euro pentru Ianis.

„Este o perioadă de adaptare pentru că nu este uşor să te acomodezi, atacant fiind, la un campionat cu duritatea fizică din campionatul Belgiei. Sunt convins că după 6 luni de zile, eu i-am spus lui Gică de la început, Ianis 6 luni de zile va avea nevoie de adaptare pentru că ştiu fotbalul din zona respectivă jucând 4 ani la Eindhoven”- Gheorghe Popescu

4 milioane de euro a plătit Genk pentru Ianis Hagi

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Terminat-o cu prosteala..este un zeu..cipan -zeu
0
0
Poti sa te lasi de ceva de care nici nu te-ai apucat???
1
0
niste machidoni.
3
1
terminati ma cu "a refuzat oferta " totul e fala machedoneasca adica il cauta barcelona si startak si el se duce sa frece banca la belgieni ?
5
2
Nu el,ci ta'su.Punct
4
0
Vrajeala olteneasca, cu iz de telemea.
11
2
Tu mai bine vorbeste cu "regele" sa le dea bani belgienilor inapoi pentru ca si suporteri si cei din conducerea lui GENK au declarat ca si-au luat teapa cu nepotul asta al tau.
8
4
minciuni .e o copie 10% din tatal
10
3
Un mediocru pe care-l poarta taica-su prin Europa
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369