REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ianis Hagi anunță înainte de meciurile cu Feroe și Norvegia: „Vreau numărul 10!”

Ianis Hagi anunță înainte de meciurile cu Feroe și Norvegia: „Vreau numărul 10!”

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:00 414

Ianis Hagi, 21 de ani, a revenit în țară pentru dubla cu Insulele Feroe și Norvegia, din preliminariile EURO 2020.

Mijlocașul celor de la Genk a spus că ar vrea să preia tricoul cu numărul 10 al echipei naționale. „Îmi doresc asta! E rolul meu. Nu am de ce să mă ascund”, a declarat Ianis, potrivit TV Telekom Sport.

La ultima acțiune a României, cu Spania și Malta, Gicu Grozav și Alex Maxim au purtat pe rând tricoul cu numărul 10. Cei doi nu sunt acum în lot.

Ianis Hagi: „Punctele contează”

Ianis Hagi a vorbit și despre cele două meciuri din preliminariile EURO 2020.

„Contează doar punctele. Punctele ne califică, nu spectacolul! Normal că ne dorim să jucăm frumos, să marcăm cât mai multe goluri şi să câştigăm ambele meciuri. Dar, până la urmă, fotbalul se joacă pe teren.

Normal că era altceva dacă erau prezenți și fanii, ne ajutau din spate. Dar, atât timp cât suntem jucători de echipă naţională, jucători profesionişti, trebuie să ne facem treaba indiferent de meci, cu suporteri sau fără”, a adăugat Hagi.

România va evolua în Feroe, pe 12 octombrie, de la ora 19:00, și acasă cu Norvegia, pe 15 octombrie, de la 21:45. Ambele meciuri vor fi în direct pe ProTV.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina la Faru ca sa promovam! Lupta Faru!
1
0
Sa i dea numarul 10 dar sa stea pe banca
3
0
Bai copile tu vezi ce faci la GENT pentru ca in ultimul joc cu tine titular echipa a fost condusa cu 1 la 0 pana cand ai fost schimbat dupa care au castigat belgieni findca au scos prostu din echipa sau veriga slaba spune cum vrei,lasa nationala ca nu e de tine decat pentru ca in Romania se poarta nepotismul si in sport nu pentru ca ai fi tu o valoare.
9
1
Cand tricoul s-o acorda dupa numarul de cosuri de pe fata, are mari sanse.
5
2
Pentru ca l-a avut si tata! Cam asta ar fi principalul argument.
9
2
De la a vrea si pana la a putea , e cale cam lunga pentru tine , mai pustulica ! Mai munceste si tu arogantule !!
8
2
chiar asa , vrei nr 10 . neaparat .Mult tupeu mai ai machedonule , arata ca stii si ceva fotbal. Nici la echipa de doi lei GENK nu ai ajuns titular.,la nationala a presat tatal tau pe Contra sa te bage si asta cum e si prost hai sa-l pun ca tot nu realizez nimic. Treci la pazit oile baiete.
13
4
Ba esti prost ? Vrei numaru 10 este ? Mediocrule care esti ,d aia latra tactu zilele trecute de numarul 10 ? ca nu i respectat ca trebuie sa fie titular,respectat bla bla bla ? Tu nu esti in stare sa prinzi loc de titular la echipa de club ,nici n am auzit de ea pana acum si vrei nr 10 la nationala ? Esti penibil rau ,daca nu njura tactu la tv ca nu te vede nimeni , ca are lumea ceva cu voi , nici nu ajungeai la lot. PS La anu , iar merge tactu sa te rascumpere si iar ajungi capitan stii tu unde ...
13
4
tupeu si ambitie...insa la capitolul fotbal mai are enorm de lucrat si progresat...sa ii bage cineva in tartacuta ca fotbalul este un sport de echipa,individualismul este si el bun dar pina la un punct.
17
4
Ce vorbe mari !---hai lasa-ne cu acest jucator mediocru
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218