REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ianis Hagi, cel care a greșit decisiv cu Germania: Le-am ţinut piept celor mai bune echipe din Europa, le-am dominat, am jucat fotbal ofensiv

Ianis Hagi, cel care a greșit decisiv cu Germania: Le-am ţinut piept celor mai bune echipe din Europa, le-am dominat, am jucat fotbal ofensiv

Replica API 28 iunie 2019 | 00:00 386

România U21 a părăsit EURO 2019 în semifinale, joi, după 2-4 cu Germania, însă Ianis Hagi a transmis un mesaj ferm după eliminarea de la turneul final.

Ianis Hagi : "Vreau să felicit o ţară întreagă pentru că a fost alături de noi. Fizic cred că am stat la fel, de oboseală nu ştiu ce să zic, pentru că şi ei au jucat din trei în trei zile. Avem încă 15 ani de carieră în faţă. Puteam să jucăm o finală, dar lucrul pozitiv este că avem foame de turnee finale, de rezultate, de trofee. A fost ceva unic să câştigi cea mai grea grupă de la EURO. Le-am ţinut piept celor mai bune echipe din Europa, le-am dominat, am jucat fotbal ofensiv. Aceste două săptămâni au fost unice. Le mulţumim suporterilor şi sperăm să fie lângă noi în continuare. Pot doar să le promit că avem foame de rezultate, de trofee", a spus Ianis Hagi, la microfonul TVR, după înfrângerea cu Germania, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nemernicule, ai GRESIT MAXIM ! Aroganta laudatorilor, machedonasilor tai, m-au scarbit. Sunteti o natie de cretini, aroganti, inculti si disperati !
3
0
In primul rand ai o exprimare tipica de cretin care nu pricepe mai mult decat fotbalul! In al doilea rand esti naiv si pupincurist! O sa vezi ca tolomacul "Ianus" o sa faca tusa la Barcelona pana o sa sa-i iasa pe nas!
6
1
Ai dreptate frate stai ca acum ajunge la Barcelona si sa vedem ce mai spun ofticati dupa ce o sa il faca IANIS rezerva lui pe LEO MESSI.
2
3
Trebuie sa-si recunoasca gresala ---poate altul era rezultatul ---hai cu modestia !
9
0
felicitari Ianis si mult succes, restul sunt rautati, invidiosi
5
10
zero valoare si multa aroganta la copilul asta de mingi al lui Hagi
15
6
Bine zici 14:13 , adevarul doare nu !!
7
5
Singura realizare a lui Ianis??? E fiul lui tac-su!!! In rest mai nimic!
14
8
Daca vrei sa vorbesti de investitii atunci investitori Romaniei sunt romani din strainatate care aduc anual peste 3 miliarde de euro in tara. Si mai sunt destui oameni cinstiti in Romania de care nu stie nimeni pentru ca sunt cinstiti si modesti calitate mai rara la machidoni.
14
10
Bine ca subliniati in titlu faptul ca "a gresit decisiv" si uitati tot ce a facut bun! Dar asa se fac titlurile, "soc si groaza"!
21
8
are si Hagi un merit urias, a investit banii munciti la Galatasaray Istanbul in fotbal.cand te gandesti cati fura banii tarii si ii investesc in strainatate, ii duc la altii... singurul care a adus bani dun alta tara si i-a investit pe toti in Romania. Fruntea sus, Bravo Hagi
25
6
Dar nu i nimic,succes
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102