REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ianis Hagi e noul număr 10 al României

Ianis Hagi e noul număr 10 al României

Replica API 11 octombrie 2019 | 00:00 631

Ianis Hagi (20 de ani) va purta tricoul cu numărul 10 în „dubla” pe care România o va disputa cu Insulele Feroe și Norvegia în preliminariile EURO 2020.

Federația Română de Fotbal a emis ieri un comunicat de presă în care anunță că „după 19 ani și 4 luni, din nou pe un tricou al echipei naționale, deasupra numărului 10, scrie HAGI”.

Ianis Hagi a oferit și prima declarație în calitate de „decar” al primei reprezentative: „Sunt bucuros și mândru, dar mai presus de toate simt o responsabilitate în plus. În fiecare zi îmi propun să muncesc și mai mult, pentru a-i bucura pe suporteri. Împreună cu colegii mei avem datoria să îi facem fericiți pe români!”.

Ianis Hagi, favoritul tuturor

Întreaga lume a fotbalului s-a coalizat ultimele zile în jurul unul scop comun: Ianis Hagi, „decarul” naționalei. Într-un sondaj pe site-ul GSP.ro, fanii l-au ales într-o proporție covârșitoare pe Hagi Jr. Peste 44% dintre votanți sunt de acord cu decizia luată de Cosmin Contra.

Nu doar fanii au vrut această schimbare. Oameni importanți din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică, Adrian Mutu sau Gabi Balint, au susținut că Ianis merită tricoul cu numărul 10.

Cel care a pornit dezbaterea a fost chiar Gică Hagi, care s-a declarat deranjat de situația „decarului” de la lot.

CINE A PURTAT TRICOUL CU NUMĂRUL 10 ÎN ACESTE PRELIMINARII

România - Malta 1-0, Gicu Grozav

România - Spania 1-2, Alexandru Maxim

Malta - România 0-4, Gicu Grozav

Norvegia - România 2-2, Gicu Grozav

România - Insulele Feroe 4-1, Nicolae Stanciu

Suedia - România 2-1, Nicolae Stanciu

România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45. Meciurile vor fi transmise pe Pro TV.

PROGRAMUL ROMÂNIEI

12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)

15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)

15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)

18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
panarama asta de Ianis , nu joaca nimic , chiar la Genk e rezerva, o echipa slabutza , dar aici dicteaza tatal sau , Contra un prost bilbiit, sta drepti de frica . Altii buni stau pe tusa , n-au loc de amaritul asta.
0
0
Cat stil si rafinament, bravo!
0
0
Ai dreptate ma,si ca sa te linisti poti sa iei o poola in gura sa o rozi si sa taci.
0
0
Pentru ca am jucat cu Feroe au reusit jucatori aia mai buni sa ii duca si pe prosti de Ianis si Coman in spate dar cu Norvegia sau Suedia nu mai este tot asa de usor.
3
0
s-a vazut eroarea , nici cu pescarii nu a facut decit un joc submediocru acest Ianis, propulsat de tata cu bani prin ziare si TV-uri ca mare jucator. E slab si la echipa sa de club unde e mereu rezerva .Tata baga bani in fotbal si scoate inzeccit prin vinderea lor si pacalirea altor cluburi, afaceri machedoana.
1
0
Putem gasi nenumarate motive ca sa avem un comportament de maidan. Sunt sigur ca pt unii e greu de inteles ceea ce am vrut sa zic, asa ca nu insist.
0
0
Aici nu e vorba de ura ci de echipa nationala a Romaniei unde nu au ce cauta toate pilele sau neamurile si da microbisti sunt frustrati pentru ca si in trecut un jucator ca SANMARETAN de exemplu nu a fost chemat la nationala decat la finalul carierei cu toate ca a fost un magician de mic,daca nu crezi sa iti spuna A.PORUMBOIU care l-a avut in curte si nu e singurul exemplu.Frustrarea care vine pentru ca sunt promovati prosti in detrimentul oamenilor valorosi este justificata ma boule.
6
0
Cata ura si oftica din partea multor oameni. Va legati si de faptul ca nu faceti parte din acelasi trib cu cei pe care nu i intelegeti. Ati mostenit caracterul mamicilor voastre, niste panarame frustrate. Apropo, nu s makidon, dar dc eram cred ca era un plus pt mine.
0
8
Pai nu ati spus ce procent are Contra la un eventual transfer a lui Janis. Ca echipa nationala e un fel de afacere makidoneasca de vreo 15 ani
4
2
Machidoni tupeisti.lasa mah sa merite nu te mai baga tu d.nu rege.oricum el ar merita nr 34 sau 42 ca autobuzul
13
3
Un gest extraordinar de frumos! Daca am avea o generatie crescuta asa cum si-a crescut Gica copii, pe Ianis si Kira am fi toti mandri si cu capul sus! Un exemplu de om si de copii muncitori si ascultatori. Bravo lor! Stima.
4
10
a impins tata bani la ziare sa-i faca mototlului reclama , a vorbit , a amenintat si la imbracat in tricoul cu nr 10 . Pt ce ? atita taraboi ? Ronaldo e mare , poarta nr 7 , la noi Balaci purta nr 5 , poate cu pescarii se va misca ceva dar cu Norvegia mai bine sa stea rezerva ca tatal sau la Barca si Real.
9
5
Ionele,mai usor cu apelativul'jegos" ca iti arat eu pe strada mult jegosii care nu fac parte din categoria pe care o nominalizezi tu....
5
1
Rezolvat,vorba cuiva. Suntem ca si calificati!
9
1
Pai daca a plins copilu a vorbit tata cu prieteni lui si i-a indeplinit dorinta de parca asta era problema echipei nationale,din fericire nu sta echipa nationala a Romaniei in numarul 10 si asta s-a vazut in meciul cu SPANIA cand TATARUSANU a salvat Romania de o infrangere rusinoasa si G.PUSCAS a facut un joc bun.
11
1
makidonii jegosi
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218