REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ianis Hagi, între „foarte slab” și „prea bun pentru Scoția”. Ultima prestație a românului, sub lupă

Ianis Hagi, între „foarte slab” și „prea bun pentru Scoția”. Ultima prestație a românului, sub lupă

Replica API 9 august 2020 | 20:42 1458

Ianis Hagi (21 de ani) a început ca titular și a fost integralist în meciul pe care Rangers l-a câștigat, scor 3-0, cu St. Mirren, în a doua etapă a campionatului din Scoția.

Ianis Hagi

Fiul ”Regelui” a fost trimis în partea dreaptă a liniei ofensive a echipei din Glasgow, alături de Morelos și Ryan Kent.

Rangers a condus cu 1-0 la pauză, printr-un autogol marcat în minutul 23 de McCarthy. După revenirea de la cabine, trupa lui Steven Gerrard a mai marcat de două ori, prin Alfredo Morelos, în minutele 69 și 74.

Ianis Hagi are parte și de critică: „A fost foarte slab astăzi”

Prestația lui Ianis Hagi nu a fost pe măsura așteptărilor ridicate ale fanilor lui Rangers. Românul a avut o primă ocazie în minutul șase, când șutul său din interiorul careului a fost reținut de portarul advers. În minutul 13, românul a reușit o pasă foarte bună pentru Morelos, care a ratat.

”Hagi, Kent și Aribo s-au descurcat bine, dar echipa trebuie să fie mai sigură în fața porții, ca să continue startul bun de sezon”, au scris cei de la Daily Record, citați de digisport.ro.

Suporterii scoțieni, care altădată îl lăudau cu cuvinte mari, au fost mai reținuți de această dată. ”Hagi a fost foarte slab azi”, a reacționat un fan.

”Parcă nu e în meci astăzi”, a scris un alt suporter. ”A fost dezamăgitor. Și el, și Kent”, a concluzionat un susținător al lui Rangers.

Fanii lui Rangers: „Ianis e prea bun pentru campionatul ăsta!”.„Pasele lui Hagi, frate!”

În schimb, au existat și fani impresionați de evoluția românului. ”Hagi bate mingea de plăcere, va fi un jucător masiv în acest sezon”, a comentat un suporter.

Un alt scoțian a scris că ”Hagi este prea bun pentru campionatul ăsta”, în timp ce altcineva a fost impresionat de pasele sale. ”Pasele lui Hagi, frate!”, a scris suporterul.

”Ianis e glorios!” și ”Hagi e la un alt nivel. Ce jucător” au fost alte două reacții venite pe Twitter, din partea suporterilor lui Rangers.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe aici? Hai...mai asteptam si pe altii.
4
0
Una peste alta foarte multi Scotieni plang dupa bani pe care i-au dat pt.Ianis,dar acum degeaba ati luat teapa zgarcitilor.
7
0
Voi degeaba puneti pozele alea ca e imposibil de citit ce scrie. Ati facut renovarea site-ului aproape in totalitate de vreo luna, 2 si n-ati fost in stare sa refaceti vizionarea pozelor care este de-a dreptul jalnica. Merita chiar concediat cel care le-a facut asa de la bun inceput.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108