REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ianis Hagi se transferă la FC Barcelona

Ianis Hagi se transferă la FC Barcelona

Replica API 29 iunie 2019 | 00:00 740

Gică Hagi a așteptat momentul potrivit pentru un transfer spectaculos al lui Ianis Hagi. ”Regele” se află în tratative avansate cu Barcelona, pentru o mutare incredibilă pentru fotbalul românesc.

Catalanii îl monitorizează pe mijlocașul naționalei U21 a României, susține Gazeta. Atuul românului este faptul că lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare.

ntrebat de Digi Sport ce știe despre posibilitatea unei plecări a lui Ianis la Barcelona, Gică Popescu nu a negat această variantă. ”Nu comentez!”, s-a mărginit a spune președintele Viitorului.

Sursa citată susține că cele două variante în care Ianis ar semna cu campioana din La Liga. Prima este ca acesta să joace la echipa secundă, iar a doua este cea agreată de Gică Hagi, să fie împrumutat la o altă echipă din La Liga.

Nu este prima oară când se înaintează varianta ca jucătorul cotat la șase milioane de euro să ajungă pe Camp Nou. Dumitru Dragomir dezvăluia, la jumătatea lunii aprilie, că Hagi, Popescu și Ogăraru au ajuns în Catalonia, pentru negocieri.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In spatele unui pseudonim aruncati cu zoaie nemeritat asupra unui tanar care se numeste Ianis Hagi.Ce va indreptateste sa faceti acest lucru? Care sunt performantele voastre ?I ce domeniu excelati? Sa va fie rusine !
1
0
S-au cipanizat si stirile sportive vad, numai abureli de doi bani.
1
2
Transferati-l odata, ca ne terorizati cu puiul lui tata. A gresit DECISIV cu Germania. Ce tot il prea slaviti atat, are limitele lui, acest copil de mingi.
2
4
Cati cretini isi dau cu parerea si ei mor de foame.tipic moldovenilor din Dobrogea.borata natie.
3
5
Bai Gheorghe daca tii la sanatatea lui Ianis tine ma baiatu langa tine pentru ca el se tavaleste cu astia din liga 1 ori jucatori din LA LIGA sunt mult mai atletici decat ce este pe la noi si nici tu nu esti sa urli la arbitri asta daca IANIS va juca.
5
3
CE ROMANI!
3
2
ai avut nisip in ochii, din cauza cui am primit acel pentalty pentru un fault supid facut de un jucator de liga 3 ?
7
8
Cam alearga in jurul mingii, e bun de magarul intre oi, dar na...daca tacsu e hagi poate sa ajunga la barcelona sa faca banca, atat
13
12
sa puna banii hagi la banca si sa pastreze dobanda aia inexistenta ca sa aiba cu cel rascumpara pe netot
13
14
merita cest copil, a dar dovada de caracter si tarie in joc. bravo!!!
19
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218