REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ianis Hagi se transferă la o echipă campioană și va juca în UEFA Champions League

Ianis Hagi se transferă la o echipă campioană și va juca în UEFA Champions League

Replica API 11 iulie 2019 | 18:56 188

Ianis Hagi

Transferul lui Ianis Hagi a ținut capul de afiș în această vară. Conform Sport.ro, Ianis a ajuns la o înțelegere cu cei de la Genk, campioană a Belgiei, echipă care va juca direct în grupele Uefa Champios League.

„Decarul” Viitorului ar urma să facă vizita medicală vineri, azi urmând să plece cu avionul spre Belgia. Hagi jr. va semna pe 3 ani cu Genk și va încasa un salariu de 800.000 de euro pe an, informează GSP.

În ultimele săptămâni, Dimitri de Conde, director tehnic la gruparea belgiană, și Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, au negociat intens transferul lui Ianis, notează nieuwsblad. Potrivit aceleiași surse, Gheorghe Hagi și Gică Popescu vor urma să meargă la rândul lor vineri în Belgia.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scapati-ne de el,ca la anu il rascumpara ta-su.
2
0
Vindeti-l odata, sa scapam de ziare pline cu "marele ianis"... FAS ...! Ne-ati terorizat cu laudaroseniile voastre cipano-oltenesti, facute de "rege" si cumnatul sau vopsitul, puscariasul.... Asteptam confirmarea valorii manzului.
4
1
e fala mare,asteptam si confirmarea,,valorii...
5
3
rezerva in cel mai bun caz atata timp cat se holbeaza la minge si nu la destinatar este un alt fiasco,daca eminescu ar fi avut un fiu ce ar fi fost
6
5
totul a fost doar fala ca asa se practica la cipani nu l-a cautat nici dracu totul a fost spectacol pt gura casca .in 6 luni dua ce o sa stea rezerva il aduce tasu acasa
13
8
ce lovitura au dat astia de la Genk , doar il vroiau cei de la Bayern,Dortmund,Barcelona, Sevilla, Spartak, Man City, Arsenal,Leicester, etc. ce oferte a refuzat , cei doi Gica "specialisti" dar in gogosi l-au lasat la Genk .Cand il aduc inapoi ?
12
7
Asa e cand stai acasa toata viata si nu realizezi nimic. Te apuca invidia pe cei care prin munca si talent reusesc. Cipanezu a reprezentat romania....si sigur te ai bucurat la golurile nationalei. In rest, bine ca esti tu destept...comentator de kkt
15
9
mai era putin sa anunte ca Messi isi cauta alta echipa dupa ce vine cipanezu la Barca...
12
9
Super, Genk l-a suflat de sub nasul Realului, Bayern-ului si rusilor de la Spartak. Abilitate sau minciuni cipaneze cu care am fost bombardati saptamani intregi?
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102