REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iar nu sunt bani pentru organizarea Festivalului Mamaia

Iar nu sunt bani pentru organizarea Festivalului Mamaia

Replica API 27 aprilie 2013 | 00:00 104

Autorităţile locale ridică din umeri: nu-i!

Autorităţile locale ridică din umeri: nu-i!

Ape tulburi pe litoral! Acum, la un pas de a se deschide porţile sezonului estival, planurile pentru organizarea Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia a rămas la coadă. Potrivit autorităţilor locale, intenţiile sunt bune, festivalul este dorit, dar nu sunt bani, o situaţie similară anului 2012 fiind pe cale să ia naştere. Ne referim la faptul că s-a dat din umeri la foc automat chiar până în ultima clipă, când, surpriză!, s-au găsit şi fondurile. Revenind la anul curent, directorul Direcţiei Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanţa, Petrică Munteanu, a spus clar că nu există bani. "Nu avem bani. Dacă reuşim să rezolvăm, la fel cum mai făcut în ultimii 2 - 3 ani, atunci se va ţine festivalul", a spus Munteanu.

An jubiliar

Dirijorul şi politicianul Mădălin Voicu, întrebat dacă vor exista problemele de anul trecut sau dacă, din contră, va fi linişte în ceea ce priveşte organizarea, a spus: "Nu există linişte în ţara asta. Eu am tot felul de proiecte şi planuri, dar ar fi şi păcat să nu se ţină festivalul anul acesta, pentru că este şi an jubiliar. Mă tot zbat să încerc să găsesc sponsori, fonduri. Intenţiile sunt bune, dar probabil abia la jumătatea lunii mai vom şti exact, să avem timp şi pentru preselecţii şi pentru tot. Eu sunt optimist. Consiliul Judeţean şi Primăria Constanţa şi toţi cei responsabili de acest festival sunt bine intenţionaţi şi nu au de gând să renunţe la proiectul acesta, dar trebuie să găsim bani. Dacă nu avem bani, degeaba vrem. Nu sunt numai eu cel care umblă după fonduri, dar vom vedea şi la Ministerul Culturii, sau la alt minister, pentru turism poate, vedem", a declarat, pentru "Replica", Mădălin Voicu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218