REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iată când va fi ÎNMORMÂNTATĂ judecătoarea Mihaela Iuliana Șerban!

Iată când va fi ÎNMORMÂNTATĂ judecătoarea Mihaela Iuliana Șerban!

Replica API 25 martie 2019 | 11:26 1404

Magistrații constănțeni, solidari cu suferința familiei judecătoarei Curții de Apel Constanța, Mihaela Iuliana Șerban!

Unul dintre colegii apropiați ai Mihaelei Iuliana Șerban va strâng, în cursul zilei de luni, bani de la judecători, avocați și procurori. Facem precizarea că demersul nu este urmare a faptului că familia nu ar avea posibilități financiare pentru înmormântare, ci reprezintă un obicei al colectivului Curții de Apel, în situații dramatice cum este cel de față.

Mihaela Iuliana Șerban va fi înmormântată marți, începând cu ora 14.00. Corpul neînsuflețit este depus la Casa Albastră. Deocamdată, nu se cunoaște cimitirul în care magistratul își va odihni somnul de veci.

Reamintim faptul că judecătoarea s-a stins din viață în urma unui teribil accident rutier care a avut loc, sâmbătă după-amiază, 23 martie a.c., în zona centrală a municipiului Constanța, mai exact la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. În accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un Volkswagen și un taxi marca Renault, și un triciclu. Din primele informații, potrivit oamenilor legii, triciclul venea pe strada Constantin Brătescu, dinspre B-dul Tomis, iar ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu taxiul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Ferdinand, dar și cu cel de al doilea autoturism, Volkswagen-ul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Mamaia. Se impune precizat, însă, că persoane care au fost martore la accident au afirmat că taxiul a intrat în intersecție dinspre strada Nicolae Brătescu. Aceste aspecte urmează să fie cercetate în cadrul anchetei penale.

Triciclul era condus de un polițist de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța, iar pasageră pe autovehicul era judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban, de 44 de ani. În urma impactului, pasagera a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autovehiculelor în zonă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia era inconștientă și suferise un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație. Mai mult, la fața locului a fost solicitată și prezența pompierilor, căci după impact, triciclul a fost cuprins de flăcări, pentru stingerea focului intervenind inclusiv martorii la accident.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier care a dus la moartea femeii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218