REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iată când va fi organizat mitingul PSD - SMS!

Iată când va fi organizat mitingul PSD - SMS!

Replica API 7 mai 2018 | 00:37 537

PSD vrea să organizeze un miting de amploare pentru susținerea familiei tradiționale. Pentru acest miting, ținta celor de la PSD este să aducă un milion de persoane, iar pentru asta a început mobilizarea.

Conform unui SMS intern al PSD (cick pe imagine!), publicat de Adevărul, citat de stiripesurse.ro, mitingul PSD va avea loc pe data de 26 mai, în București. Pentru a-și convinge simpatizanții să vină la miting, PSD finanțează transportul și mâncarea pentru cei care vin la București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai asistatule social,tu si familia ta de cersetori,Hoti de portofele,du-te in gitii matii,la mici si bere,su ceva portofele furate din multime,ma scursura ce esti,tu si ,,Mata,,care te-a cacat,o putoare care asteapta numai pomana,dar la munca,nu ,Iti vine singele in cap,sau esti depressed,putorilor,du-te si fa-le spalaturi la cur Lui pedofilul Dragnea,si la toata ciuma Rosie Noi astia care muncim din greu,nu vrem pomana de la un condamnat,mergem cu furcile say ne cerem drepturile,atit,nu la mici si bere,nu ne vindem ptr DOI mici si o bere,voi astia care asteptati pomana,tu,gunoiule,
3
0
Jegosii astia din PSD-ALDE - o mare mizerie , latrai la luna , mancatori de cacareaza mioritica , pomanagii notorii , analfabeti dintodeauna , fara minte , fara caracter , fara bun-simt , urmeaza negresit pe mafiotii fesenisti si pesedisti , care au furat tara si o vand zi de zi . Nemernici si secaturi !
1
0
s-o iei pe ma - ta in furca !
2
5
Noi venim si fara mici si bere,dar,venim cu furci cu bite ,cu ce avem,si vrem sa stam de vorba cu pedofilul Dragnea,daca e ,,barbat,,si sa ne DEA socoteala de unde are fii-su,traficantul,de unde are El bani de face stadioane,,masina AIA de 300.000euro,din salariu?DNA--ul CE face?oricum o sa fun prezenti cit Mai multi PE 26mai la Bucuresti,nu vrem mici si nici bere,vrem drepturile noastre,furate de puroiul si condamnatul Dragnea
8
2
Si cei 50 de lei promisi?
6
1
Aveti grija,se vorbeste ca,in marea masa de mocangii sunt si agenti infiltrati.Scopul lor este acela de a distribui manifestantilor pampersi cu ardei iute! Va dati seama ce vanzoleala o sa iasa cind vor manca octogenarii psd-ului mici,vor bea bere si se vor echipa cu scutecele picante!!!!!!
6
2
Daca nu le ofere mici si bere , nu vor veni la miting .
8
3
Pai si cand era PDL ul la butoane nu avea tot el deconcentratele,de ce sa fim ipocriti ala tare de tot!
6
3
Cac pe psd alde
9
5
Tu esti cu limbile?.Ia o in gura daca ai 8 ani acasa cu mama neamtului din Sibiu ?.
3
13
Ce limbaj! Se vede lipsa celor 7 ani! Urat!
10
7
Bai limbistule sa i pupi in cuc pe pesedei si in clitoris pe pesedizde.Vrei tu sa faci pe desteptul?
6
17
Farmacia psd isi chinuie pacientii la miting?!!!drumul la miting nu e usor ca drumul la sectia de votare.Sa fie olgutza si gabitza gata sa acorde primul ajutor.
12
2
Atentie DNA ! Sa vezi acum presiune pe sefii de deconcentrate ptr sponsorizari. Cine o sa plateasca deplasare, mancare etc.??? Cine? Atentie sporita. Deja sefii de pe la DSV, DSP, ISC, OPC, Garda de mediu, ISU, ANAF, Politia Locala, SPIT, au inceput sa le spuna mai voalat angajatilor ca e nevoie de sponsori
17
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102