REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

IATĂ când vor fi MONTATE REFUGIILE din STAŢIILE de AUTOBUZ

IATĂ când vor fi MONTATE REFUGIILE din STAŢIILE de AUTOBUZ

Replica API 15 iunie 2021 | 17:36 2432

Odată cu venirea ploilor şi în Constanţa, din ce în ce mai mulţi locuitori se plâng de lipsa refugiilor din staţiile de autobuz, fiind nevoiţi să suporte duşuri reci în timp ce aşteaptă mijlocul de transport în comun. Dacă, până acum, termenul de montare al acestor refugii era necunoscut, iată că, potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, se ştie când se vor amenaja aceste dispozitive.

Constănţenii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de lipsa „adăposturilor” din staţiile de autobuz, având în vedere vremea ploioasă din ultimele zile. Nemulţumirea este amplificată şi de faptul că, din cauza lucrărilor care au cuprins tot oraşul, autobuzele au minute bune de întârziere. „Nu se mai poate aşa. Ieri am stat în staţie 10 minute să aştept autobuzul şi m-a făcut leoarcă. Am auzit că ploile or să continue toată săptămâna. Noi ce facem când plouă, unde ne adăpostim? Sper ca refugiile să fie puse cât mai curând la locul lor” a declarat un constănţean exasperat de lipsa refugiilor.

De ce au fost strânse refugiile

Refugiile din stațiile de autobuz din municipiul Constanța au fost montate și administrate de firma Seaview Media. Astfel demontarea acestora pare să fie strâns legată de desființarea panourilor publicitare de pe principalele artere ale municipiului, deținute de aceeași firmă. Astfel, se denotă faptul că refugiile pentru călători au avut ca scop principal afișarea de reclame, nu și protejarea cetățenilor în caz de precipitații.

Termenul montării refugiilor este între 6 luni şi 1 an

“Pe arterele care intră în reabilitare vor fi amplasate staţii de autobuz (Lăpuşneanu, 1 Mai, Mangaliei, Ferdinand), restul vor fi amplasate în baza regulamentului de publicitate de către operatorii care câştigă licitaţiile. În ce priveşte lucrările, cele făcute de RAJA se vor muta pe străzile secundare cât ţine sezonul. Însă vor fi multe lucrări de reabilitare/modernizare în anii următori. Din păcate traficul este consecinţă colaterală. Termenul mediu de montare a refugiilor este între 6 luni şi un an.” au declarat pentru Replica de Constanţa, reprezentanţii Primăriei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taxe peste taxe, aveti masina mai veche de 15 ani, aaa taxa mai mare, mergeti cu autobuzele, adica umilire , poluare, astept momentul in care toti politicienii vor utiliza transportul in comun, da si functionarii publici artizanii sensurilor unice din marele oras Constanta.
17
5
Da-ti drumul la aerul cond in autobuze. Cica nu le da voie DSP-ul plii. Ba bulangiilor de la DSP.. Voi habar nu aveti de nimic.. In buc cum mm mamii voastre merge aerul cond si la cta nu se poate?
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920