REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iată ce a mai rămas din maşinile care au luat foc în Constanţa. Reglare de conturi sau scurtcircuit?

Iată ce a mai rămas din maşinile care au luat foc în Constanţa. Reglare de conturi sau scurtcircuit?

Replica API 10 iulie 2014 | 00:00 151

Patru maşini de lux, respectiv un Mercedes ML, un Peugeot, un Audi şi o Skoda Octavia, au luat foc joi dimineaţă pe strada Dumbrava Roşie din municipiul Constanţa. Incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit la un Mercedes, iar flăcările s-au extins cu repeziciune şi la alte trei maşini aflate în zonă, cel puţin asta susţine un păgubit. Nu de aceeaşi părere sunt pompierii militari din cadrul Detaşamentului Constanţa - Oraş, care au intervenit cu promptitudine pentru stingerea incendiului. Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, sesizarea prin 112 s-a efectuat la ora 04.00, la faţa locului deplasându-se două autospeciale cu apă şi spumă de la detaşamanetul Constanţa - oraş, dar şi 11 subofiţeri, care au reuşit să stingă flăcările.

"La momentul sosirii echipajelor de stingere, flacările se manifestau violent la patru autoturisme. Din fericire nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Forţele de intervenţie au acţionat timp de aproximativ 30 de minute pentru localizarea şi lichidarea incendiului, protecţia bunurilor învecinate şi înlăturarea efectelor negative ale evenimentului. Din primele cercetări, cauza probabilă pare a fi o acţiune intenţionată", au declarat pompierii. Pagubele sunt uriaşe. Printre maşinile cuprinse de flăcări se numără şi o maşină de livrat comenzi a Cofetariei Giorginio. Reprezentanţii cofetăriei exclud varianta unei mâini criminale. "Din câte ştiu eu nu a fost nici o mână criminală. Am înţeles că a fost un scurtcircuit. Incendiu s-a propagat de la o altă maşină, nu de la ale noastre. De la prima maşină s-a scurs motorina din rezervor pe trotuar şi normal că au luat foc şi celelalte maşini. Se fac anchete", ne-au declarat reprezentanţii cofetăriei. Maşina de la care a pornit dezastrul a ars în totalitate, fiind ridicată din zonă şi aparţine afaceristului constănţean Dumitru Pufleanu. Nu doar maşinile au fost făcute scrum, ci şi poarta imobilului aflat la nr. 62. Proprietarii locuinţei nu îşi pot explica ce s-a întâmplat. Ei s-au trezit joi dimineaţă cu o imagine dezastruasă în faţa casei.

L.C., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614