REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Iată ce firmă organizează Târgul de Crăciun la Constanța

Iată ce firmă organizează Târgul de Crăciun la Constanța

Replica API 22 noiembrie 2019 | 09:59 402

Patinoar la Casa de Cultură

Patinoar la Casa de Cultură

O firmă ce se ocupă de transporturi călători organizează anul acesta Târgul de Crăciun la Constanța! Este pentru prima oară când societatea amenajează târgul la malul mării. Organizatorii promit un târg deosebit, distracție pe măsură, personajele din desene animate vor încânta copiii și vor fi alături de ei pe patinoarul ce va fi amenajat pe o suprafață de 360 mp.

Parcul Regina Maria, de la Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui unul din târgurile de Crăciun din orașul de la malul mării. Patinoar modern, căsuțe de lemn cu produse tradiționale de sezon și multă turtă dulce. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatorii Târgului Sărbătorilor de Iarnă. Echipele muncesc de zor în aceste zile la amenajarea patinoarului, la amplasarea căsuțelor și a decorurilor de iarnă. O noutate a acestui eveniment o constituie prezența pe gheață a unui delfin și a unui pinguin, figurine ajutătoare ce îi vor sprijini pe cei mai puțin inițiați în tainele patinajului. Dacă aveți acasă agățate-n cui o pereche de patine, puteți veni cu ea, dacă nu, puteți închiria, contra cost, o pereche din cele 300 cu care vin organizatorii. Deci, nu există motiv pentru care să lipsiți, anunță reprezentanții primăriei.

Firma care se ocupă de organizarea evenimentului este SC LD Tur Company SRL din Săvinești, județul Neamț, fiind înființată în anul 2014. Societatea, care are ca domeniul de activitate transporturi terestre de călatori, este prezentă cu un patinoar amenajat și la Sibiu, dar și în alte orașe din țară. Reprezentanții societății promit un eveniment deosebit care nu va da greș, așa cum s-a întâmplat anul trecut. În decembrie 2018, a fost amenajat Târgul de Crăciun în Piața Ovidiu, iar constănțenii au rămas cu un gust amar, fiind dezamăgiți de proasta organizare a celui mai așteptat eveniment din an, fiind închis mai devbreme decât era preconizat. ”Este pentru prima oară când suntem la Constanța. Aș vrea să animăm zona și iarna, nu numai vara. Constănțenii au nevoie de un târg frumos. Noi suntem și la Sibiu, și în alte oprae. Am zis să venim și la Constanța. Amenajăm un patinoar pe o suprafațăd e 360 mp. Atât ne permite locul. Vom amenaja căsuțe, vom avea personaje animate pentru copii, produse tradiționale. Dacă va fi bine, venim și la anul, poate într-un loc mai mare”, a declarat, pentru Replica, organizatorul evenimentului, managerul societățiiLD Tur Company SRL. Panitoarul va fi amenjata în parcul Regina Maria timp de 3 luni, asta dacă vremea va permite.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce frumos. Firma din Neamt. E fantastic.ca mos Craciun
1
0
O mare dezamagire, exact ca la Sibiu. Tarabe , cateva proiectii si cam atat. Si apropo, la Casa de Cultura nu mai exista PARC.
3
0
De ce nu se organizeaza un targ de craciun cu de toate ? De ce trebuie facute doua ? Unu in tabacarie si unu la cdc ? Chiar nu se gaseste un loc pentru toate? Sper macar ca nu va arata ca cel de anu trecut din piata ovidiu ..
1
0
daca sunteti ziaristi adevarati scrie ti articolul corect cel putin doua cuvinte sunt gresite. si un elev de clasa intai scrie corect. Mai mergeti la scoala sa invatati a scrie. Sunt curioasa daca vedeti greselile.
3
0
asta e firma lui Strutinsky nu va mai faceti probleme
5
0
ce frumos! si daca suntem cuminti cei de "la lautari" scot o boxa afara si avem si muzica!
6
0
mergeti la Sibiu sa vedeti cum arata un targ de Craciun
6
3
profit profit profit .. firme de casa ... si aceiasi scarba si jigodism nimic altceva
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369