REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iată ce spune primarul Cristian Radu despre situaţia căldurii la Mangalia!

Iată ce spune primarul Cristian Radu despre situaţia căldurii la Mangalia!

Replica API 24 decembrie 2012 | 00:00 339

În inspecţie la centralele termice

În inspecţie la centralele termice

Problemele sesizate de cetăţeni, legate de încălzire, nu au rămas fără răspuns! După ce Replica a publicat nemulţumirile locuitorilor din Mangalia, cu privire la căldură, Primăria municipiului a transmis următorul comunicat de presă:

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a fost în noaptea de sâmbată spre duminică (22-23 decembrie) în mai multe centrale termice din municipiu pentru a verifica funcţionarea acestora şi dacă se furnizează agent termic către populaţie. Demersul primarului a venit ca urmare a sesizărilor primite la Primărie, în care cetăţenii semnalau faptul că în unele zone din oraş s-a oprit furnizarea căldurii. Însoţit de deputatul Victor Manea şi directorul Goldterm Dan Georgescu, edilul Mangaliei a inspectat toate centralele în care existau probleme tehnice de natură să blocheze funcţionarea acestora. Potrivit angajaţilor societăţii de termoficare, întreruperile furnizării agentului termic sunt cauzate de uzura fizică a unor echipamente şi instalaţii existente în centrale. Primarul a stat de vorbă cu oamenii atât pe străzi şi în blocuri, dar şi la telefonul dispeceratului Goldterm. El a menţionat că toţi responsabilii municipalităţii depun eforturi pentru ca în cel mai scurt timp să se înlocuiască toate piesele defecte de la centrale şi să se furnizeze agent termic în condiţii normale. "Sunt unele defecţiuni inerente acestui sistem de termoficare, dar de la începutul anului viitor va începe branşarea centralelor la gaze naturale şi lucrurile se vor schimba radical. Deocamdată, facem tot ce este omeneşte posibil pentru a remedia defecţiunile, iar în cateva zile vor funcţiona la parametrii normali toate centralele. Cerem scuze populaţiei pentru aceste neajunsuri, dar îi asigurăm pe oameni că suntem permanent în teren pentru a solutiona problemele cetăţenilor", a explicat primarul, în discuţiile cu locuitorii Mangaliei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367