REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iată cine îi croieşte lui Mazăre hainele de sultan şi voievod la carnaval

Iată cine îi croieşte lui Mazăre hainele de sultan şi voievod la carnaval

Replica API 22 iulie 2014 | 00:00 106

Pregătirile continuă pentru spectacolul ce va avea loc în Mamaia, pe 2 august, atunci când edilul Constanţei va intra în rolul lui Ştefan cel Mare. Dacă Maia Morgenstern a refuzat să fie prezentă pe scenă, iată că şi Sofia Vicoveanca a procedat la fel, însă urmează să fie semnate contracte cu două cântăreţe celebre de muzică populară. Cât despre costume, primarul a spus că sunt făcute de către Casa de Modă Paluggio din Mamaia.

"Le face Casa de Modă Paluggio din Mamaia, mare parte dintre ele. Le face la un preţ care este mult sub cel de pe internet. Costumele astea sunt foarte scumpe pentru că sunt lucrate manual, cusută fiecare piatră în sine, sunt unicate. Mă rog, am găsit soluţia asta, fetele care lucrează acolo sunt şi pricepute, au şi talent, le şi place. Costumul pentru spectacolul din 2 august (Ştefan cel Mare - nr.) e apropae gata", a spus primarul. Cât despre actori, edilul a precizat că nici Sofia Vicoveanca nu a acceptat rolul şi vor fi alte două interprete de muzică populară, dar nu va spune despre cine este vorba. "Astăzi (marţi, 22 iulie - n.r.) o să se semneze, probabil, cu cele care vor fi, că aţi aflat că Maia nu mai vine, cea care va fi mama mea şi Vrâncioaia. Vor fi, probabil, două cântăreţe celebre de muzică populară. Nici cealaltă nu mai vine şi, ca atare, nu vă mai spun, ca să nu vă zic şi apoi să se sucească din fel de fel de motive. Nu ştiu de ce nu mai vine Sofia Vicoveanca, dar am găsit înlocuitor", a mai spus Mazăre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367