REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Iată cine sunt fetele decedate în incendiul violent de la Beirut. Doar una dintre fete avea contract de muncă, dar nu la Beirut!

Iată cine sunt fetele decedate în incendiul violent de la Beirut. Doar una dintre fete avea contract de muncă, dar nu la Beirut!

Replica API 6 aprilie 2014 | 00:00 390

Trei tinere au ars ca o torţă în incendiul violent izbucnit sâmbătă seara la restaurantul Beirut din municipiul Constanţa. Ioana Nicoleta Cengher; Mihaela Tucă, cunoscută ca Micky, dansatoare de bellydance şi Nicoleta Vasiliţeanu, sunt cele trei fete care au fost găsite carbonizate într-un vestiar. Apropiaţii Nicoletei Cengher spun că fata avea o voce minunată, fiind prezentă la numeroase evenimente mondene. "Cânta, avea o voce minunată", spun cunoscuţii. Cele trei fete au murit după ce s-au prăbuşit cu podeaua mansardei localului în care se aflau. Nicoleta Buirencu, din Constanţa, studentă la Facultatea de Ştiinte Economice din cadrul Universităţii Ovidius, a fost transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Ultima misiune a piloţilor Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne a avut loc noaptea trecută. Nicoleta Buirencu a fost transportată cu avionul SMURD la o unitate medicală de specialitate din Capitală, după ce a suferit arsuri grave pe suprafeţe mari ale corpului în incendiul izbucnit într-un restaurant din Constanţa, au precizat reprezentanţii MAI. Avionul SMURD s-a deplasat noaptea trecută pe ruta Bucureşti - Constanţa şi retur, aterizând la Bucureşti la ora 04:50. "Pacienta, în vârstă de 19 ani, nu prezintă probleme din cauza arsurilor de pe suprafaţa corupului, însă intoxicaţia cu fum şi arsurile de la nivelul căilor respiratorii pot duce la complicaţii. În prezent, pacienta este intubată, stare ei fiind critică", au precizat medicii Spitalului Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.

Update:

Nu doar Poliţia şi ISU face cercetări, ci şi ITM, urmând ca acest caz să ajungă şi în atenţia Parchetului. Conform Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa, o singură persoană din cele 3 decedate figurează ca având contract de muncă, însă nu la firma care deţine restaurantul Beirut! Celelalte două fete care au murit figurează în baza de date a ITM cu contracte de muncă încetate din luna septembrie a anului trecut. Tânăra care a fost dusă la Spital, în Bucureşti, nu a avut niciodată contract de muncă. Cercetările continuă.

Vezi şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218