REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

IATĂ CINE SUNT INDIVIZI DIN CLANUL SĂCEANU, DUŞI LA ARESTARE DE MASCAŢI!

IATĂ CINE SUNT INDIVIZI DIN CLANUL SĂCEANU, DUŞI LA ARESTARE DE MASCAŢI!

Replica API 16 martie 2018 | 18:35 8779

Agitație în zona Palatului Justiţiei din Constanța! Încă de la primele ore ale dimineții, jandarmii au asigurat zona și asta pentru că un grup de bărbați se afla la fața locului, existând riscul ca totul să se transforme într-un scandal. Ulterior, în zonă au apărut și luptătorii SAS din cadrul IPJ Constanța. Menționăm că este vorba despre perchezițiile de joi, 15 martie, care au avut loc și în Piața Chiliei, mai mulți membri ai clanului Săceanu fiind reținuți.

Susținătorii au strigat de pe margine că Radu Mazăre a furat orașul și a fugit, iar persoanele reținute aseară doar au jucat barbut, iar acum se cere arestarea lor.

În jurul prânzului, persoanele reţinute cu o seară în urmă au fost aduse la Tribunalul Constanţa, cu propunere de arestare preventivă. Aceştia sunt: Giuniet Suliman, Elvis Iaşar, Bechir Iaşar, Ion Iancu, Adrian Marcu şi Nicolae Cosmin Luca.

Toţi aceştia sunt acuzaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune, şantaj, cămătărie şi alte fapte din aceeaşi sferă infracţională. De remarcat că una dintre persoanele vătămate din acest dosar este interlopul constănţean Sarafu Stila, care s-a constituit parte civilă cu suma de 200 mii euro.

Potrivit unor surse, s-ar părea că totul a pornit de la unele jocuri de barbut, măsluite de interlopii din clanul Săceanu. Mai exact, aceştia ar fi jucat barbut pe o masă special concepută, cu elemente electromagnetice ascunse, comandate prin telecomandă, astfel încât zarurile să cadă numai în favoarea unora dintre jucători şi în defavoarea celorlalţi. Aceasta ar fi numai unul dintre aspectele reţinute în dosar, însă activitatea infracţională este mai complexă de atât.

Oficial de la IPJ Constanţa

Polițiștii din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, coordonați de un procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – S.T. Constanța, au destructurat o grupare infracțională specializată în șantaj, camătă și înșelăciune.

În urma a 22 de percheziții, au fost ridicate mai multe dispozitive folosite pentru influențarea rezultatelor jocurilor de noroc, înscrisuri, două autoturisme de lux, precum și 15.000 de euro, iar 6 persoane au fost reținute.

La data de 15 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 22 de percheziții domiciliare, în județele Constanța, Călărași și în București.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune.

Ca urmare a administrării probatoriului, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 57 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Constanța, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

La acțiune au participat și polițiști specializați în arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum și luptători de la acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța, Tulcea și Călărași.

Daniel ALBU

Citește detalii aici: Indivizii din clanul Săceanu, care incendiau maşini şi lăsau coroane mortuare ‘duşmanilor’, SĂLTAŢI de DNA!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnilor va rog nu confundati TIGANI cu TURCI fiecare natie are tigani lui.A e si piata
1
0
Ce ia facut Mitu lu sclavu asta de stila e minciuna pe langa ceo sai fac eu .ce ia rupt Mitu mainile si capu eu o sai tai pula si o sa io lipesc in cur cu picatura . Stila saracu nu mai are mult de trait . Praduitoru orasului .e angajat la ipj constanta bagamias pula in familia lui de taximetristi
1
0
La puscarie cu clanul saceanu
0
0
si mai nou si gean baiatu lu sedan de 18 ani umbla cu Elisza Oana tasu are queen liz si are 25 ani . toate prapaditele orasului vor p de cioara pt o masa la loft
4
0
Goniti parazitul Luca din familia voastra pt ca isi bate joc de Alexandra si trage pe ea . S-a saturat fata cate datorii a platit pt el si cati bani a luat de la neamuri pt gunoiul asta.
3
0
Luca isi vinde si copii pt bani este un om fara scrupule. Trage pe nevastasa si neamurile ei de cand a cunoscuto. Trezeste-te Alexandra si scapa de jegul asta care profita de tine. Meriti ceva mai bun fata.
6
1
Goniti parazitul din familia voastra care traieste de pe urma voastra. Trezirea Alexandra si matusa Alina.
6
0
Blestem mare pt torti romanii si makedonii care umbla cu ciorile astea borate.
4
0
Luca crapatu e sageata la clanul de analfabeti Saceanu
8
0
Niste jeguri
8
1
Bechir e nepoata mea si duce traditia mai departe cu praduuielile
10
0
Sifoane originale astia si le-a dat drumu pe baza de sifoneala
8
0
Ce tot scrieti de otravurile astea ale lu saceanu
8
1
Santeti niste rasisti popor blestemat
0
1
Omul nostru a dat foc la masina Gabi
4
0
Sedan a dat foc la masina. Sa stie toata lumea.
8
0
Gabi anghel zis gabi grasu patron la asado si corner shop ia legat ,a dat bani multi!!!o sal lege si pe sedan
6
0
Bechire mai dai sifoneli cu tigari? Luca mai scrie denunturi pe droguri si tigari cu identitate ascunsa?
8
1
Mie imi place cucul lui Sedan ca e mic si intra in masele.
7
1
Bechire ti s-a rupt ghiveciul jos la beci?
12
0
Niste tiganoi mizerabili. Jeguri.
10
0
Alexandra mie si lu bebu ne e dor d tine
11
0
luca e sageata la tigani
9
0
va pupa Ice from Mexico !!! miam facut treaba cu voi...
4
0
Luca a fost argatul lui Stila dar este un om fara caracter si o mizerie. Alexandra imi e dor de tn
14
0
Luca este nevinovat a jucat si el are numai datori din cauza asta mii de euro nu a facut rau la nimeni baiatul asta styla la stricat cu jocurile acum la bagat tot el la puscarie locul lui nu este acolo este un familist convins tata la doi copii un caracter deosebit seper ca instanta sa tina cont Nicolaie Cosmin Luca LIBER!!!ps :sa nu se confunde cu tote ciorile si cocalari baiatul asta din familie buna cu scoala multa
1
11
Luca a facut magarii la toti prietenii si i-a inselat pe toti. Era de asteptat ce a facut si acum.
9
2
Adevarat Luca de profesie este navigator! Tatal lui la fel a fost. Familie buna
0
5
Macar 1 din ei nu este un barbat adevarat doar femei in corp de barbat
2
5
Stila a gresit ca l-a bagat in seama pe cioara de Bechir. Nu trebuiau bagati in seama gunoaiele lu Saceanu.
8
0
Nicolaie Luca este nevinovat a jucat si el are numai datori din cauza asta mii de euro nu a facut rau la nimeni baiatul asta styla la stricat cu jocurile acum la bagat tot el la puscarie locul lui nu este acolo este un familist convins tata la doi copii un caracter deosebit seper ca instanta sa tina cont Nicolaie Cosmin Luca LIBER!!!ps :sa nu se confunde cu tote ciorile si cocalari baiatul asta din familie buna cu scoala multa
2
5
zice de ipocrizie prostul. a vazut si el un cuvant obscut in dictionar. pa goagal ca dictionar carte nu stie ce este. va prezint cioara. cum nu ii place ceva el zice sa vi sa ii spui in fata ca nu mai apuci ziua de maine. cioara proasta, maimuta din jungla. el nu stie sa infrunte adevarul si sa vina cu o explicatie civilizata. cioara romaneasca se comporta ca la ei in india. jungla si oracaiala. plecati ba fratilor inapoi la liane si lasati romania
4
1
Doamneeer cata ipocrizieee!!! BAI OAMENILOR, astia care in loc sa spuna turci spun tigani, v au deranjat pe voi cu ceva? Da, probabil v au regulat nevestele si aveti pica pe ei dar nu va mai dati atat smardoi in comentarii. Care mai de care pe aici, sa me spuneti asta in fata, sa vad daca mai apucati ziua de maine, mancatori de cacat ce sunteti.
2
6
Isi rupe mana si manuta saptamana viitoare
1
5
A ramas singurul, conduce tot ce a furat Mazare
5
4
Dle Daniel Albu...corect- sunt indivizii ... se scrie cu 2 de i...
1
0
Nu ai cum sa bagi la puscarie asemenea carturari celebri ..Romania si UE au nevoie de ei ...
7
2
Bai rasistilor nu mai de ciori vorbiti lesinatilor fie care raspunde pentru ce face ce tot pula mea atata tupeu pe voi aici la anonim ma ai gasit la cazino in city mergeti acolo si spunetile in fata daca sunteti baieti ma pizdelor ce va mai place sa virbiti din spate uni monitor unde stiti. Ca nu , va vede ai nu va stie nimeni fiti baieti ca pe, pagina asta mergeti la ei spunetile in fata bai ciorilor si voi. Sinteti interlopi ma virbiti ca pizdele. Fie vare raspunde pentru ce face mai luatio in cur si stati cu minti va ie. Frica sa va uitati in ochi lor cand treceti pe langa eii
4
8
Muie la familia Saceanu,gean o sa-ti rup picioreale cand o sa pun mana p tine in oras .
25
2
Pe manuta victor nu-l mai luati ca a jupuit tot orasul cu camata????
21
5
hai sa va zic eu cum sta treaba, daca nu era nea Sacean nici unu din actuala famlie nu faceau averi 1 Sedan daca nu avea bani era un fraier, iar avere nu facea ca el face numai gainarii si nu se mai ridica asa fara sa il aibe pe nea Sacean in spate ca ii dadeau Arabu si Many peste bot. 2 Ata, fiisu lu Sedan este tot un prost, un drogat pe care nu il duce capul in nici un bussines, doar etnobotanice. 3 Gean , o fetita se vede dupa cum merge pe strada cu picioarele in X , care crede ca daca e fiisu lu Sedan el poate sa faca orice, dar el e un copil abuzat pe care lumea deja vrea sa il arda.
18
3
sedan avea pe cineva la banca si afla la secunda cand stila scoate bani din banca in secunda2 stila era invitat la barbut ,aveau centura de la ceacarescu.
20
2
Daca mai era Nitoi Cristinel in sistem astia toti erau basma curata , lacrima de ingeras. Acum militienii nu mai au asa tupeu au frica mare dar la Mangalia inca mai au tupeu
13
3
Da stila sarafu de unde justifica aia 200 de mii euro??? Inaibte stergea pantofi lu bekir acu a dato in sifoneala rusine stila sarafu. Facut 19 cu ei sa scape el de alte dosare rusine
8
11
Rafael de la tomis 3 care vinde de ani d zile tigari si umbla cu dacia breac alba pe asta dna cand il ia ca are si legaturi in politia de frontiera langa tomis 3
9
3
unde mortii ma-tii ai vz tu ca inculpatii sunt machidoni ??? doar 1 om din partea VATAMATA...sau mai nou marcu luca si ion iancu sunt nume de machidoni ?
9
5
Se fute Sedan la puscarie ca e pizda si a facut multe sifoneli bagamias pula in mortii masii de cap de oaie spurcata
20
3
Familia Saceanu au inselat pe toti toata viata si au praduit toti apropiati la politie
23
0
Abee fratior soarta este,sedan capul rautatilor era prieten cu fetita stila.numai cu escrokerii umbla la puscarie mama lorr de sobolani si traficanti de droguri.stila nu mai este baiat o da in sifoneala.
12
2
Marcu adrian e cumva frizer?
5
0
Da Stila de unde avea acei 200 de mii de euro ? Din munca cinstita presupun Stila ai ajuns un sifon ordinar,cel mai mare praduitor al Constantei
17
7
Garoi imputiti.
13
0
Exact competenta DNA
7
0
Pi$aneam pe mortii lor de ciori bor@te. Cat ii mai suportam? Sa luam exemplu de la bulgari, ca au inceput sa le dea foc.
24
1
Ii gasiti pe toti toata ziua la Games World Constanta.. Cazinoul dn City.. Acolo isi fac veacul
18
0
Niste tigani ordinari. Cica clan....
19
2
hahha v-am aranjat pizdelor ca prea ma-ti prostit cum ati vrut voi
7
0
Rafael tu urmezi sifonule
7
1
noroc cu machidonii ca va scapa de tigani
15
5
Ursoi si Cristel ce mai spargeau tiganii, in rest numai pizde in Constanta.
28
6
1 000 de ani de puscarie sa primeasca acesti paraziti . Cu complicitatea politistilor aceste scursuri a societati au prin curaj si nu mai au frica de nimic .
29
1
Cred ca este timpul sa mai scapam de " tigani" asa numiti rromi. In afara de camatarie, scandal, prostitutie, extorsiune etc., ce stiu sa faca nimic....restul clanuriilor cand ii urmeaza....cei din abator din km5 din peninsula piata Grivitei si cea mai aglomerata zona plina de cuiburi, 6 martie.....ce am fost si ce am ajuns ca si natiune.....!!! Pacat. P.s. bun mai era sapunul din 1940-44.
32
4
Clanul Saceanu sunt niste picici fara coada
19
2
Inculpati sunt rromi de etnie turca si machedoni. Asa ca concluziile le trageti voi !
17
5
Saceanu fost bun prieten cu marele,fost politist Coteanu Constantin,aparatorul lui Serban de ei ca il camatarea prea tare si Coteanu era Presedintele Staborului tiganesc intre ei.
15
1
Legatiiii pe totiii
19
1
tot timpul ai baga pe copiii lui Derinica . ce tari sunt gainile astea de gostat.
9
4
Cel mai mare fost gabor este lazar bogdan de la rutiera cernavoda este si cel mai mare sifon si denuntator
4
5
asteptau sa vada sifoanele
7
1
Eu asteptam clanu basescu.
13
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218