REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iată cine sunt smardoii din Mamaia! Au fost ARESTAȚI

Iată cine sunt smardoii din Mamaia! Au fost ARESTAȚI

Replica API 15 august 2017 | 15:16 801

Indivizii care s-au dat în stambă în stațiunea Mamaia au fost arestați preventiv. De fapt, doar șapte dintre ei, unul fiind cercetat în libertate. Capul răutăților este Ion Tache, în vârstă de 58 de ani, care i-ar fi instigat și pe ceilalți. Aceștia sunt cunoscuți ca scandalagii în Țăndărei, Ialomița, iar în data de 14 august, când erau audiați la Poliție, rudele lor au "păzit" sediul IPJ Constanța. Menționăm și faptul că pe Facebook s-a lăsat cu înjurături din partea cunoscuților "smardoilor".

Opt indivizi din Ialomița s-au dat în stambă pe plajă, în Mamaia, în zona Cafe del Mar. Au urlat, au deranjat oamenii, au sărit pe baldachine, pe care le-au rupt, iar când administratorul plajei a venit pentru a-i ruga să se potolească, a început circul și mai mare. A venit și un polițist aflat în timpul liber, dar a fost agresat. Astfel, printr-un apel la 112, la fața locului au ajuns polițiștii și jandarmii, care i-au imobilizat pe scandalagii, în aplauzele celor aflați la fața locului, după care i-au condus la audieri. 7 au fost reținuți în seara de luni, 14 august, iar în dimineața de 15 au fost conduși la instanță cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis ca ei să-și petreacă următoarele 30 de zile după gratii. Este vorba despre Daniel Stoian, în vârstă de 41 de ani, Marian Lincan, în vârstă de 30 de ani, Maur Tache, în vârstă de 47 de ani, Ion Tache, de 58, Florin Tache de 26 de ani, Marius Dumitru, în vârstă de 30 de ani, Macedon Măzărache, de 32 de ani și Vasile Dramă, cel din urmă cercetat în libertate. Indivizii sunt cunoscuți ca scandalagii în localitatea de domiciliu, adică Țăndărei, Ialomița. Unii dintre ei sunt cunoscuți cu antecedente penale, chiar și ultraj. Acum, ei sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, iar doi dintre ei pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase. Și, dacă rudele suspecților, în număr mare, au așteptat liniștite în fața sediului IPJ, nu același lucru s-a întâmplat și în mediul online. Aceleași rude au recurs la cuvinte obscene și amenințări și asta pentru ca filmulețele cu încătușarea recalcitranților să fie șterse. Cercetările continuă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum chiar simt ,,Siguranță și incredere,,,
0
0
Felicitări forțelor de ordine
0
0
30 de zile de tortura sa primeasca CIORILE
0
0
Fa tu esti proasta?
0
1
Tara de rahat
5
0
Felicitari Jandarmeriei romane !!! Politia nu are nici o vina, nu e echipata si antrenata sa intervina in astfel de cazuri. Jandarmeria chiar ne face sa ne simtim in siguranta, in fata unor astfel de 'creaturi' pe care suntem nevoiti sa le suportam. Sper sa fi primit ce meritau in cadrul arestului ! Sper sa primeasca cu executare !
8
4
Sa ma cac pe voi de ciori la Puscarie
18
0
Niste boschetari de animale
12
0
Dar eu nu am nimic cu tiganii, consider ca orice alb ar trebui sa detina unul..
23
0
Bravo politiei romane, bravo politistilor
16
0
Urasc tiganii , sa i omorom pe toti !!
14
0
Felicitari jandarmilor!!! Diferenta mare intre ei si politisti....
13
5
Antonesculeee,ne e dor de tine
20
0
In Municipiul Mangalia sunt tolerati aceste clanuri de Tiganii, scursurile societatii Clanu Buruiana Florin si Buruiana Marian zis Manca,locuiesc pe alea farului si formeaza un grup infractional organizat vand droguri de mare risc si etnobotanice si alte clanuri Tamer, Tanior, Mala care transporta drogurile lu Tamer si Moxu, au liber de la Politie gen Cristi Popescu si de la B.C.C.O
13
0
Felicitari jandarmeriei romane!!! Antonescu trebuie neaparat reinventat
23
0
Cu riscul de a ma repeta sustin ca:un tigan bun este un tigan mort!
27
0
Primare Fagadau .... astia sunt doar niste reptile din bogata fauana a Constanta. Dar ce facem cu BURUIENILE de pe marginea fiecarei stradute. Au crescut chiar si din asfalt. Nu ti-e rusine tie si clicii PSD PNL etc care faceti parte parte din consiliul local? Aveti grija sa promovati bani pentru stat acasa si defavorizati dar la curat prin oras nu-i scoateti?
19
3
impuscati in cap, ciorile pulii mele
40
0
Deportati la AUSHWITZ
38
0
ma amuza faptul ca toti cititorii fac aceleasi comentarii despre conationalii care trebuiesc exterminati si ziaristii lu peste sterg comentariile de trei ori pe zi ... bravo !!!
23
2
Trebuie continuata epurarea romilor!
44
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367